spot_img

H καλύτερη Παρασκευή του Rossi στο 2017

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ ευχαριστημένος από τις ελεύθερες δοκιμές στο CoTA, καθώς κατάφερε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, κατάφερε να βρεθεί μόλις 0.3s πίσω από τον teammate του, Maverick Vinales στο FP2 και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Όμως, ο 38χρονος που κάνει εξαιρετικούς αγώνες φέτος, αναγνωρίζει το γεγονός πως οι Vinales και Marquez είναι ταχύτεροι.

«Ήδη από το πρωί ήμασταν στη δεκάδα και καταλαβαίνουμε περισσότερο το βασικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Το απόγευμα έκανα έναν καλό γύρο με το μαλακό ελαστικό, αλλά για το ρυθμό αγώνα πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο στα φρένα. Πάντως σε σχέση με το Qatar και την Αργεντινή, το ξεκίνημά μας εδώ είναι καλύτερο. Ειδικά στην Αργεντινή τροποποιήσαμε αρκετά την ισορροπία και τώρα η αίσθηση μου είναι καλύτερη. Καταλάβαμε κάτι σημαντικό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Marc με τον Vinales είναι πολύ πιο γρήγοροι από εμένα σε ρυθμό. Σε σύγκριση με τους άλλους δυο Γύρους όμως, τα πράγματα είναι καλύτερα. Μπορώ και οδηγώ καλύτερη τη μοτοσυκλέτα και νομίζω ότι τώρα ο μαλακός σκελετός του μπροστινού ελαστικού είναι εντάξει. Έχω μεγαλύτερη σταθερότητα και είναι σημαντικό που καταφέραμε να φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα ώστε να χρησιμοποιεί αυτό το ελαστικό».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles