spot_img

GP Άμπου Ντάμπι FP2: Επεισοδιακή διαδικασία και πρωτιά για Leclerc

O Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Άμπου Ντάμπι σε μία διαδικασία που οι κόκκινες σημαίες έπεφταν σαν αστραπή.

Ταχύτερος στο FP2 του Grand Prix Άμπου Ντάμπι ήταν ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. Στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, ο Μονεγάσκος σημείωσε το 1:24,809 με τη μαλακή γόμα ελαστικών και πήρε την πρώτη θέση. Δεύτερος και μόλις 43 χιλιοστά πιο αργός του ήταν ο Lando Norris της McLaren Racing, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα δυνατός. Τρίτος ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος είχε μάλιστα και παράπονα από το μονοθέσιό του.

Ακολούθησε ο Valtteri Bottas, ο οποίος συνέχισε την εντυπωσιακή του εμφάνιση την Παρασκευή στη Γιας Μαρίνα. Στην 5η θέση βρέθηκε ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB19. Πίσω του ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG, o οποίος ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή.

Ο Guanyu Zhou πήρε την 7η θέση και ήταν μπροστά από τον Lewis Hamilton, με τη Mercedes W14 να χάνει πολύ χρόνο στο δεύτερο χρονομετρημένο τομέα της πίστας. Στην 9η θέση ήταν η Alpine A523 του Pierre Gasly, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Αυστραλός, Oscar Piastri.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 


Στο FP2 είχαμε συνολικά δύο διακοπές. Η πρώτη προκλήθηκε έπειτα από έξοδο του Carlos Sainz στη στροφή 3, με τον Ισπανό να έχει σφοδρό ατύχημα πληγώνοντας την SF-23 του. Μετά από περίπου 30 λεπτά διακοπής, ο Nico Hulkenberg της Haas είχε επαφή με τις μπαριέρες στην έξοδο της στροφής 1 και προκάλεσε τη δεύτερη κόκκινη σημαία του FP2.

Στο FP2 πήραν μέρος και οι 20 οδηγοί της Formula 1, σε αντίθεση με την πρωινή διαδικασία ελεύθερων δοκιμών. Το FP3 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12:30 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP2 GP Άμπου Ντάμπι

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles