spot_img

GP Αργεντινής FP1&2: Σε άλλο πλανήτη ο Vinales

O Maverick Vinales βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων στις δύο πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ πολλοί οδηγοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha ήταν σε εξαιρετική κατάσταση στη πίστα Termas de Rio Hondo και βρέθηκε μπροστά από τον φετινό μεγάλο του αντίπαλο, Marc Marques. O Vinales έγραψε το 1:39.477 και ήταν κατά 0.301s  ταχύτερος από τον αναβάτη της Honda, o οποίος είχε πτώση στο FP1.

Στη 3η θέση βρέθηκε ο εντυπωσιακός Karel Abraham που έκανε την έκπληξη στη διαδικασία. Ακολούθησαν άλλες τρεις Ducati των Alvaro Bautista, Danilo Petrucci και Loris Baz. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως δορυφορικοί οδηγοί είναι πολύ ταχύτεροι των εργοστασιακών, ειδικά οι αναβάτες της Ducati.

O Cal Crutchlow ήταν η δεύτερη ταχύτερη Honda στην 7η θέση με χρόνο στο 1:40.124. Τη ταχύτερη 10άδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger, Aleix Espargaro και Andrea Iannone.

Πολλοί κορυφαίοι συνδυασμοί κινδυνεύουν να αγωνιστούν από το Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Valentino Rossi είναι ένας από αυτούς, ο οποίος είναι 1 δευτερόλεπτο μακριά από τον teammate του, όντας 16ος στο FP2. Επιπλέον και οι δύο εργοστασιακές Ducati είναι σε δύσκολη θέση, με τον Andrea Dovizioso να καταφέρνει μόλις τη 14η επίδοση, ενώ ο Jorge Lorenzo ήταν στην 18η θέση στο FP2. Τέλος, ο Dani Pedrosa ήταν επίσης εκτός ρυθμού, στη 13η θέση.

Το έργο των αναβατών, αναμένεται πολύ δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που για το Σάββατο η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για βροχή.

Αποτελέσματα FP1:FP1 Argentina Results

Αποτελέσματα FP2:FP2 Argentina Results

Συνδυασμένα Αποτελέσματα:Combined Practice Times Argentina

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles