spot_img

GP Αργεντινής QP: Ιστορική pole για Espargaro και Aprilia

Ο Aleix Espargaro με Aprilia «πέταξε» στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Αργεντινής και θα εκκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση. Μαζί του στην πρώτη σειρά οι Jorge Martin (Ducati) και Luca Marini (Yamaha).

Οι κατατακτήριες του MotoGP στην Αργεντινή επιφύλασσαν ωραία μάχη για την pole position, η οποία κατέληξε σε τρίτο διαφορετικό κατασκευαστή σε ισάριθμους αγώνες. Ο Aleix Espargaro έκανε ένα φανταστικό γύρο και κατέκτησε την pole position με χρόνο 1:37.688. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Jorge Martin με δορυφορική Ducati και στην 3η θέση ο Luca Marini με δορυφορική Yamaha. Ο Pol Espargaro αποτέλεσε τον πρώτο αναβάτη με μοτοσικλέτα Honda, τερματίζοντας τις κατατακτήριες στην 4η θέση και την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσε η δεύτερη Aprilia του Maverick Vinales.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν μόλις στην 6η θέση, με τις Suzuki των Alex Rins και Joan Mir να βρίσκονται στις θέσεις 7 και 8 αντίστοιχα. Ο Johann Zarco με δορυφορική Ducati τερμάτισε στην 9η θέση, με τον Takaaki Nakagami με LCR Honda να είναι στη 10η θέση. Οι τελευταίοι του Q1 ήταν οι Jack Miller με Ducati και Brad Binder με ΚΤΜ, οι οποίοι και θα εκκινήσουν από τις θέσεις 11 και 12.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Οι πρώτοι αναβάτες που αποκλείστηκαν από το Q1 ήταν οι Enea Bastianini (13η θέση) με Ducati (δορυφορική) και Francesco Bagnaia (14η θέση, εργοστασιακή), με τον «Pecco» να μένει για πρώτη φορά φέτος εκτός της πρώτης 12άδας. Ο Franco Morbidelli (Yamaha) ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες στην 15η θέση, με τον Miguel Oliveira (ΚΤΜ) να βρίσκεται στη 16η θέση. Οι Ιταλοί Marco Bezzecchi και Andrea Dovizioso, αμφότεροι με δορυφορική Yamaha, κατέλαβαν τις θέσεις 17 και 18 αντίστοιχα.

Ο Alex Marquez με Honda ήταν στη 19η θέση και ο Fabio di Giannantonio βρέθηκε στην 20ή θέση. Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Raul Fernandez και Remy Gardner με KTM στις θέσεις 21 και 22, καθώς και οι Darryn Binder (Yamaha) και Stefan Bradl (Honda) στις θέσεις 23 και 24.

Το GP Αργεντινής αποτελεί τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος του MotoGP και θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στις 21:00 Ελλάδος.

Αποτελέσματα Q2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles