spot_img

GP Αργεντινής FP1: Ο Nakagami ταχύτερος όλων

Το FP1 του GP Αργεντινής για το πρωτάθλημα του MotoGP ανέδειξε τον Ιάπωνα Takaaki Nakagami με LCR ως ταχύτερο αναβάτη, μπροστά από τους Quartararo με Yamaha και Espargaro με Honda.

Το αγωνιστικό διήμερο του GP Αργεντινής για την κατηγορία MotoGP, μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα, ξεκίνησε με μία Honda στην κορυφή. Ωστόσο, ο ταχύτερος ήταν ο Takaaki Nakagami με LCR που έκανε χρόνο 1:39.028. Ακολούθησε στη 2η θέση ο Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo με Yamaha στα 0,127s και στην 3η θέση βρισκόταν μία εργοστασιακή Honda, αυτή του Pol Espargaro (+0,195s). Μόλις 0,001s πίσω του, στην 4η θέση, ήταν ο αδερφός του, Aleix Espargaro με Aprilla, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο νεαρός Marco Bezzecchi με δορυφορική Yamaha (+0,202s).

Διαβάστε επίσης: Η Formula 1 ανακοίνωσε GP στο Λας Βέγκας

Στην 6η θέση ολοκλήρωσε το FP1 ο Alex Rins με Suzuki, ενώ οι δύο εργοστασιακές KTM κατέλαβαν τις θέσεις 7 (Miguel Oliveira) και 9 (Brad Binder). Ανάμεσά τους, στην 8η θέση, ήταν η δεύτερη Aprilla, αυτή του Maverick Vinales, με τον Joan Mir με Suzuki να κλείνει την πρώτη δεκάδα.

Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula G.

Στην 11η θέση βρέθηκε ο Enea Bastianini με δορυφορική Ducati, μπροστά από τον Francesco Bagnaia (12η θέση) της εργοστασιακής ιταλικής ομάδας. Ο Remy Gardner με ΚΤΜ κατετάγη 13ος και ο Alex Marquez με Honda βρισκόταν στη 14η θέση, με τον Johann Zarco με Ducati να είναι στην 15η θέση. Διαδοχικά στις επόμενες θέσεις υπήρχαν αναβάτες με Yamaha και Ducati. Οι Luca Marini και Franco Morbidelli είχαν τις θέσεις 16 και 18 αντίστοιχα με Yamaha, ενώ οι Jack Miller και Fabio di Giannantonio με Ducati κατέλαβαν τις θέσεις 17 και 19.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Την κατάταξη του FP1 συμπλήρωσαν, κατά σειρά από τις θέσεις 20 μέχρι 24, οι Jorge Martin (Ducati), Darryn Binder (Yamaha), Stefan Bradl (Honda) που αντικαθιστά τον τραυματία Marc Marquez, Raul Fernandez (KTM) και Andrea Dovizioso (Yamaha). Η αγωνιστική δράση στην κατηγορία MotoGP συνεχίζεται με το FP2 στις 21:40 ώρα Ελλάδος.  

Αποτελέσματα GP Αργεντινής – FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles