spot_img

GP Αυστρίας: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το grid του GP Αυστρίας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές και τη σειρά με την οποία θα εκκινήσουν οι οδηγοί.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Αυστρίας. Ο ένατος αγώνας της φετινής χρονιάς αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες.

Όπως έγινε εχθές στον Αγώνα Σπριντ, έτσι και σήμερα ο Max Verstappen θα εκκινήσει από την πρώτη θέση. Δίπλα του αυτή τη φορά θα έχει τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari ο οποίος θέλει όσο τίποτα να ξεπεράσει τον αντίπαλό του και να θέσει υποψηφιότητα για τη νίκη.

Στη δεύτερη σειρά έχουμε δύο πρώην teammates, με τους Carlos Sainz και Λάντο Νόρις να ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα. Πίσω τους, ο Lewis Hamilton θέλει όσο τίποτα να ανέβει στο βάθρο, όμως πίσω του θα έχει έντονο ανταγωνισμό. Οι οδηγοί της Aston Martin, Lance Stroll και Fernando Alonso, θέλουν να του χαλάσουν τα σχέδια.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις προβλέψεις για το GP Αυστρίας και συζήτηση για τον κόσμο της F1. 

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνουν οι Nico Hulkenberg, Pierre Gasly και Alex Albon που «κλείνουν» τη 10άδα. Εκτός θέσης εκκινούν οι George Russell και Sergio Perez. Ο Βρετανός είχε ξανά κακές κατατακτήριες και θα παραταχθεί στη σχάρα εκκίνησης 11ος, ενώ ο Μεξικανός απέτυχε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα να προκριθεί στο Q3 και είναι 15ος.

Οι Kevin Magnussen και Nyck de Vries που είναι στην τελευταία σειρά της εκκίνησης, θα ξεκινήσουν από το pitlane.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles