spot_img

Sainz: «Δεν ήξερα τι να περιμένω»

Ο Carlos Sainz μίλησε για τον Αγώνα Σπριντ στο Red Bull Ring και τις πολύ δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει. 

Έπειτα από ένα μέτριο αποτέλεσμα στο Sprint Shootout, ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari κατάφερε να πάρει το καλύτερο δυνατό στον Αγώνα Σπριντ. Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να απειλήσει τον νικητή, Max Verstappen, όμως πάλεψε όσο μπορούσε μήπως καταφέρει να προσπεράσει τον Sergio Perez. Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Sainz μίλησε για τον αγώνα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Οι συνθήκες ήταν δύσκολες γιατί δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε με τα ενδιάμεσα ελαστικά στο τριήμερο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις τέτοια πειράματα σε έναν αγώνα. Είχαμε καλό ρυθμό, δυσκολεύτηκα αρκετά στις γρήγορες στροφές, αλλά ανέκαμψα. Έμεινα κοντά στον Πέρεζ, αλλά η Red Bull ήταν ταχύτερη από εμάς».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για τη διαφορά στη δυναμική με τη Red Bull Racing, απάντησε.

«Πιστεύω πως ήταν καλύτεροι. Κάποια στιγμή στο μέσον του αγώνα ένιωσα περισσότερη αυτοπεποίθηση ενώ η πίστα στέγνωνε αλλά τα ελαστικά μου είχαν έντονη φθορά. Έτσι δεν μπορούσα να μείνω κοντά στον Πέρεζ και στον ακάθαρτο αέρα. Είναι όμως καλό αποτέλεσμα για εμένα και την ομάδα και αύριο θα κοιτάξω να επαναλάβω αυτή την απόδοση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1 και τις προβλέψεις μας για το GP Αυστρίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles