spot_img

GP Αυστρίας FP1: Ταχύτερος ο Espargaro

Ο Pol Espargaro ήταν ο ταχύτερος στο FP1 του GP Αυστρίας στην πίστα του Red Bull Ring, κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα με την KTM.

O Ισπανός ήταν κυρίαρχος στη διαδικασία των 45 λεπτών έχοντας από την αρχή τον ταχύτερο χρόνο στον εντός έδρας αγώνα της KTM. Στα τελευταία λεπτά, όλοι οι αναβάτες μπήκαν με νέο σετ ελαστικών για να γράψουν έναν καλό χρόνο, μιας και ο καιρός είναι εντελώς απρόβλεπτος και η βροχή επηρεάζει τα σχέδια των ομάδων για την απευθείας είσοδο στο Q2.

O Espargaro στα τελευταία δευτερόλεπτα, έγραψε το 1:24.193 και πήρε την 1η θέση στη διαδικασία όντας 0.044s ταχύτερος του Andrea Dovizioso με την εργοστασιακή Ducati που παρά τους πολλούς ανεπιτυχείς γύρους κατάφερε να γράψει έναν ανταγωνιστικό χρόνο. Στην 3η θέση έκλεισε ο Joan Mir με την Suzuki 0.1s μακριά από την κορυφή, δείχνοντας πως η ιαπωνική μοτοσυκλέτα έχει αρκετά να δώσει σε αυτή τη πίστα.

Ο Takaaki Nakagami έφερε την Honda στην 4η θέση της κατάταξης, κάτι το οποίο σημαίνει πως είχαμε τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές ήδη, καθώς στην 5η θέση έκλεισε ο Alex Rins επιβεβαιώνοντας την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας του. Ακολούθησε ο Franco Morbidelli με την Yamaha στην 6η θέση μπροστά από τον ανανεωμένο από το βάθρο στο Brno Johann Zarco, ενώ η δεύτερη KTM στην 8η θέση της κατάταξης ήταν ο Miguel Oliveira. O Jack Miller πήρε την 9η θέση, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Fabio Quartararo με χρόνο στο 1:24.753.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Maverick Vinales ήταν μόλις στην 11η θέση μπροστά από τον Danilo Petrucci και τον Valentino Rossi, ενώ αρκετά χαμηλά ήταν ο Cal Crutchlow στην 14η θέση. Ο νικητής του GP Τσεχίας, Brad Binder, ολοκλήρωσε στην 16η θέση και ήταν 0.812s πιο αργός από τον teammate του που είχε τον ταχύτερο χρόνο στη διαδικασία.

Η δράση συνεχίζεται με το FP2 αργότερα σήμερα, με τον καιρό να είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα κρίνει ίσως και πρόωρα ποιοι οδηγοί θα δώσουν μάχη από το Q1 στις κατατακτήριες.

Αποτελέσματα FP1 για το GP Αυστρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles