spot_img

Indy 500 Practice: Στον τοίχο ο Alonso (video)

Σχεδόν μία ώρα πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών για το Indy 500, ο Fernando Alonso βγήκε εκτός γραμμής στην στροφή 4 κι έπεσε στον τοίχο.

Ενώ οι πρώτες ενδείξεις έμοιαζαν ενθαρρυντικές για τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Ισπανός πήρε μια πιο κλειστή γραμμή για την στροφή 4 κι ακούμπησε το μικρό κράσπεδο στην εσωτερική. Έτσι, το μονοθέσιο βγήκε εκτός πορείας και χτύπησε τον τοίχο. Το μονοθέσιο της Arrow SP McLaren με το νούμερο 66 υπέστη ζημιά στην δεξιά πλευρά, στην περιοχή των τροχών.

Όντας 6ος στην κατάταξη την στιγμή του ατυχήματος, ο Fernando Alonso εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της διαδικασίας. Απομένει η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών, πριν την έναρξη του qualifying το Σάββατο.

Δυστυχώς συνέβη ξανά αλλά τουλάχιστον συνέβη σήμερα κι όχι την Κυριακή. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν σχετικά καλά μέσα στην εβδομάδα, αλλά όπως και να έχει η ομάδα θα δουλέψει. [Το μονοθέσιο] θα είναι εντάξει.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Fernando Alonso είχε σύγκρουση στις ελεύθερες δοκιμές για το συγκεκριμένο event. Απέτυχε να προκριθεί στο περσινό Indy 500, αλλά φέτος θα βρίσκεται σίγουρα στο grid των 33 οδηγών, καθώς δεν υπάρχουν επιπρόσθετες συμμετοχές που διεκδικούν την είσοδό τους στον αγώνα.

Εκτός αυτών, επιβεβαίωσε ο ίδιος την Τρίτη πως δεν θα επιστρέψει στο Brickyard τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, λόγω της νέας συμφωνίας του με τη Renault για την επιστροφή του στη Formula 1. Ο Ισπανός ήταν 5ος στη χτεσινή μέρα δοκιμών και το μονοθέσιο, σύμφωνα με τον ίδιο, έδειχνε σταδιακά όλο και περισσότερα δείγματα βελτίωσης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το βίντεο με το ατύχημα του Alonso.


Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP 70ης επετείου της Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles