spot_img

GP Αυστρίας QP: Μίλησε ο εντυπωσιακός Vinales

O Maverick Vinales ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές για το GP Αυστρίας, παίρνοντας μια μεγάλη pole position στο Red Bull Ring και αύριο έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα.

Ο Ισπανός μπήκε εντυπωσιακά στο Q2 και έδειξε από τη πρώτη στιγμή πως μπορεί να διεκδικήσει την pole position. Με έναν εντυπωσιακό χρόνο στα τελευταία λεπτά, έγραψε το 1:23.450 και πήρε την πρώτη του pole στο 2020 και αύριο θέλει οπωσδήποτε να την μετατρέψει στη νίκη. Η μάχη ήταν μεγάλη και ο Jack Miller πήρε την 2η θέση λίγα χιλιοστά πιο πίσω με τη τις διαφορές να είναι πολύ μικρές, όμως ο Αυστραλός ήταν η ταχύτερη Ducati σήμερα. Πίσω του βρέθηκε ο Fabio Quartararo ολοκληρώνοντας τη πρώτη σειρά της κατάταξης 0.087s μακριά από τον Vinales σε μία από τις χειρότερες πίστες της Yamaha.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Andrea Dovizioso βρέθηκε στην 4η θέση και μόνο ευχαριστημένος δεν πρέπει να είναι, καθώς είναι στη πίστα που δεν έχει χάσει η ομάδα του τα τελευταία χρόνια. Ο Pol Espargaro ίσως να ήθελε κάτι καλύτερο από την 5η θέση, καθώς βρέθηκε 0.162s μακριά από την pole position. O Joan Mir έκλεισε την δεύτερη σειρά με έναν πολύ καλό γύρο για την Suzuki και μπροστά από τον Franco Morbidelli, τον Alex Rins και τον Johann Zarco που έκλεισε την τρίτη σειρά. Ο Takaaki Nakagami πήρε την 10η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Miguel Oliveira και ο Valentino Rossi που δεν είχε την ημέρα που θα ήθελε παρά το γεγονός πως προκρίθηκε από το Q1.

Από τη πρώτη διαδικασία δεν πέρασε ο νικητής της Τσεχίας, Brad Binder, ο οποίος αύριο θα ξεκινήσει από την 17η θέση. Εκτός βρέθηκε και ο Danilo Petrucci, o οποίος ήταν άκρως εκνευρισμένος με την κίνηση στο Q1.

Αποτελέσματα Q2 για το GP Αυστρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles