spot_img

GP Εμίλια-Ρομάνα FP2: Η απάντηση του Binder

O Brad Binder ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Εμίλια-Ρομάνα στο Misano.

O Νοτιοαφρικανός έκανε μια μεγάλη πρόοδο στο FP2 και κατάφερε να γράψει έναν πολύ δυνατό χρόνο. Στον 19ο του γύρο, σημείωσε το 1:31.628 και πήρε την 1η θέση στη διαδικασία, μπροστά από τον Takaaki Nakagami. O αναβάτης της LCR Honda βελτιώθηκε κι άλλο και ήταν μόλις 0.002s πίσω από τον Binder σε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Αυτός που ξεχώρισε όμως με τον ρυθμό αγώνα του ήταν ο Fabio Quartararo. O Γάλλος έκανε τον 3ο ταχύτερο χρόνο και δείχνει για την ώρα ως το φαβορί για τον αγώνα. Ο Maverick Vinales βελτιώθηκε για να πάρει την 4η θέση στη διαδικασία, με χρόνο αρκετό για το Q2. O Pol Espargaro έκλεισε την πρώτη 5άδα, είχε όμως πτώση στη στροφή 13 που του στέρησε χρόνο στη πίστα.

Διαβάστε επίσης: H Peugeot αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες του Le Mans Hypercar

Ο Danilo Petrucci ήταν η ταχύτερη Ducati στην 6η θέση, με καμία GP20 να δείχνει αρκετά δυνατή σήμερα. Η απόσταση του από την κορυφή ήταν στα 0.345s από τον Binder, αλλά θαύματα δεν γίνονται εύκολα για την Ducati. Ο Miguel Oliveira συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις μπροστά από τον Johann Zarco με την Avintia Ducati. O Joan Mir ήταν η πρώτη Suzuki στην 9η θέση, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Peco Bagnaia.

Οι 9 πρώτοι της διαδικασίας έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2. O Franco Morbidelli με τον χρόνο του στο Q1 έχει τη θέση αυτή. Το FP3 αύριο θα παίξει τεράστιο ρόλο στην έκβαση των κατατακτηρίων, με όλους να θέλουν το Q2.

O Valentino Rossi βελτιώθηκε πολύ, όμως αρκέστηκε με την 12η θέση μόλις, μπροστά από τον Jack Miller. Σε ρηχά νερά έμεινε και ο Alex Rins με την Suzuki στην 17η θέση, μπροστά μόλις από τον Andrea Dovizioso. O Ιταλός ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον Binder και μένει να δούμε τι ετοιμάζει για το FP3.

Αποτελέσματα FP2 GP Εμίλια-ΡομάναGP Εμίλια-Ρομάνα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles