spot_img

GP Εμίλια-Ρομάνια: Ταχύτερος ο Miller, «πετάει» η Ducati

Ο Αυστραλός Jack Miller με Ducati ήταν ο ταχύτερος του FP2 στο GP Εμίλια-Ρομάνια στην κατηγορία του MotoGP. Ακολούθησαν πίσω του οι Johann Zarco και Aleix Espargaro.

Η πίστα του Misano είχε νερό από τη βροχή που έπεσε νωρίτερα. Την ώρα του FP2 δεν έβρεχε, όμως το νερό εξακολουθούσε να διατηρεί τους χρόνους πιο αργούς περίπου κατά 10 δευτερόλεπτα.

Ο Jack Miller με Ducati πήρε κεφάλι στην κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών. Σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:41.305 και ήταν σχεδόν 1s ταχύτερος από τους υπόλοιπους οδηγούς. Το δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Johann Zarco (Ducati) στα 0,927s πίσω και στην 3η θέση ήταν ο Aleix Espargaro με Aprilla στα 0,986s. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Iker Lecuona και στην 5η o Miguel Oliveira, αμφότεροι με KTM. Η υπόλοιπη δεκάδα είχε κυρίως ιταλικό χρώμα. Οι Luca Marini με Ducati, Lorenzo Savadori με Aprilla, Francesco Bagnaia με Ducati και Danilo Petrucci με KTM, αλλά και ο Ισπανός Jorge Martin με Ducati ήταν η δεύτερη 5αδα της κατάταξης.

Οι πρώτοι οδηγοί εκτός 10αδας ήταν οι Joan Mir με Suzuki και Enea Bastianini με Ducati, με ακριβώς ίδιο χρόνο, στο 1:42.842. Ακολούθησαν οι Honda των Alex και Marc Marquez, ενώ τη 15αδα έκλεισε ο Alex Rins με Suzuki. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος οδηγών, Fabio Quartararo (Yamaha) ήταν στη 16η θέση, οι Brad Binder (KTM) και Michele Pirro (Ducati) βρίσκονταν πίσω του και την 20αδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro (Honda) και Franco Morbidelli (Yamaha).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στις 4 τελευταίες θέσεις βρέθηκαν οι Maverick Vinales με Aprilla, Valentino Rossi με Yamaha, Takaaki Nakagami με Honda και Andrea Dovizioso με Yamaha.

Τα βλέμματα των φίλων του Moto GP στρέφονται στο αυριανό FP3, όπου ο καιρός θα παίξει το ρόλο του στον καθορισμό των θέσεων του Q1. Εάν δεν υπάρχει βροχή, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να σημειώσουν γρήγορους χρόνους και να διεκδικήσουν απευθείας τη θέση τους στο Q2, αποφεύγοντας το Q1.

Αποτελέσματα FP2 – GP Εμίλια-Ρομάνια

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles