spot_img

GP Ευρώπης FP1: Βροχή και Miller στη κορυφή

O Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Ευρώπης, σε βρόχινες συνθήκες.

Ο Αυστραλός βρήκε ταχύτητα από την πρώτη στιγμή στη βρόχινη πίστα του Ricardo Tormo. Η Ducati είναι γνωστή για τις αρετές της στη βροχή και το επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά. Με την GP20 ο Miller σημείωσε το 1:42.063 και πήρε την 1η θέση στη διαδικασία. Πίσω του βρέθηκε ο Franco Morbidelli με την Petronas SRT Yamaha, o οποίος ξεκίνησε επίσης δυνατά το αγωνιστικό τριήμερο αλλά 0.467s πιο αργός. Η M1 δείχνει να έχει ταχύτητα, αλλά προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Στην 3η θέση ακολούθησε ο Stefan Bradl με την εργοστασιακή Honda, o οποίος έκανε μάλιστα πολύ νωρίς τον χρόνο του.

Οι αναβάτες ήθελαν να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους στις δύσκολες αυτές συνθήκες, καθώς ο καιρός θα είναι απρόβλεπτος.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Johann Zarco πήρε την 4η θέση με την δεύτερη Ducati, μπροστά από την Honda του Alex Marquez. O πάντα δυνατός στη βροχή, Danilo Petrucci ήταν στην 6η θέση, μπροστά από την πρώτη KTM. O Pol Espargaro βρέθηκε μπροστά από τον Miguel Oliveira της Tech3 μετά τα 45 πρώτα λεπτά. Ο Andrea Dovizioso ήταν αρκετά αργός για τα δεδομένα της Ducati, όμως δεν πίεσε όσο θα μπορούσε. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Maverick Vinales, o οποίος ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του ρυθμό και να χτίσει πάνω στη συνέχεια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Takaaki Nakagami πήρε την 11η θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro με την Aprilia. Πολύ μέτρια εμφάνιση από την Suzuki, με τον Alex Rins μόλις στην 13η θέση και 1.4s από την κορυφή. Από την άλλη, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Joan Mir βρέθηκε μόλις στην 17η θέση, μη ρισκάροντας το οποιοδήποτε λάθος. Ο Fabio Quartararo ήταν απογοητευτικός στη τελευταία θέση. 2.7s μακριά από τον χρόνο του Miller.

Οι πρωτάρηδες Gerloff με την Yamaha και Salvadori με την Aprilia είχαν μια καλή διαδικασία. Ο αναβάτης της Yamaha ήταν στην 16η θέση και ο δεύτερος στην 20η.

Αποτελέσματα FP1 GP Ευρώπης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles