spot_img

GP Ευρώπης Race: Αγκαλιά με τον Τίτλο ο Mir

O Joan Mir ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του GP Ευρώπης, παίρνοντας την πρώτη του νίκη και είναι πλέον αγκαλιά με το Πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός έκανε την τέλεια εκκίνηση και αμέσως βρέθηκε στην πρώτη 3άδα του αγώνα. Από εκεί κι έπειτα έκανε εκπληκτικούς χρόνους και ετοίμαζε την τελική του κίνηση. Στον 17ο γύρο, είδε το λάθος του teammate του και πήρε την πρωτοπορία. Ακολούθησαν φανταστικά περάσματα και ο ταχύτερος γύρος του αγώνα, φτάνοντας στη παρθενική του νίκη στο MotoGP. Με την εμφάνιση αυτή πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα στη βαθμολογία και μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στον επόμενο αγώνα. Στην 2η θέση ακολούθησε ο Alex Rins, με την Suzuki να κάνει ένα μαγικό 1-2. Ο Ισπανός έκανε το λάθος που του στέρησε τη νίκη και ξέρει πως με θαύμα μπορεί μόνο να πάρει εκείνος τον Τίτλο. Ο Pol Espargaro προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη πολυπόθητη νίκη για την KTM. O Ισπανός πήρε το βάθρο και έχει ακόμα μια ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Takaaki Nakagami σήκωσε τη σημαία της Honda και πήρε μια πολύ καλή 4η θέση. Είχε πολύ καλό ρυθμό, ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα και έχει πολλές ελπίδες την επόμενη εβδομάδα. Στην 5η θέση ακολούθησε ο Miguel Oliveira, με την KTM να έχει δύο μοτοσυκλέτες στη πρώτη 5άδα σε έναν πολύ καλό αγώνα. Ο Jack Miller έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά η 6η θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσε. Ο Brad Binder είχε την ποινή, αλλά κατάφερε να πάρει την 7η θέση μπροστά από τον αδιάφορο Andrea Dovizioso στη δεύτερη Ducati.

O Johann Zarco έχασε τρεις θέσεις στους τελευταίους γύρους μένοντας από ελαστικά, ενώ ο Danilo Petrucci έκλεισε τη πρώτη 10άδα. Ο Franco Morbidelli είχε έναν εφιαλτικό αγώνα, με τα σκληρά ελαστικά να μην δουλεύουν πάνω στην M1. O Stefan Bradl πήρε την 12η θέση, μπροστά από τον Maverick Vinales, ο οποίος ήταν καταδικασμένος ξεκινώντας από το pit-lane.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

H εφιαλτική εβδομάδα της Yamaha συνεχίστηκε για τον Fabio Quartararo. O Γάλλος είχε πτώση στον πρώτο γύρο και κατάφερε μόλις την 14η θέση και πλέον το Πρωτάθλημα τελείωσε. Την 15άδα έκλεισε ο Lorenzo Salvadori για την Aprilia.

Αποτελέσματα GP Ευρώπης, Αγώνας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles