spot_img

GP Η.Π.Α. QP: Marquez στη pole δίχως αντίπαλο

Ο Marc Marquez ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κατατακτηρίων δοκιμών στο Circuit of the Americas, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος.

Ο Ισπανός τα κατάφερε και πάλι να κυριαρχήσει στο CoTA και επιβεβαίωσε τη ταχύτητα που έχει στη πίστα του Τέξας με ακόμα μια pole position. Στη πρώτη του προσπάθεια στο Q2, προσπέρασε τον Jorge Lorenzo και έγραψε το 2:03.787 και άφησε τον ανταγωνισμό να ψάχνεται μέχρι τέλους. Η πίστα στέγνωσε γρήγορα έπειτα από τη βροχή που έριξε το πρωί, όμως ο Marquez βρήκε αμέσως τη ταχύτητα και τη πρόσφυση και δεν κατάφερε να τον κερδίσει κανείς. Ο Valentino Rossi πλησίασε αλλά έμεινε 0.273s πίσω από τον αναβάτη της Honda και αύριο θα εκκινήσει από μια πολύ καλή θέση, στη προσπάθειά του να πάρει ακόμα ένα βάθρο. Ο Cal Crutchlow έκλεισε τη πρώτη σειρά της εκκίνησης, ο οποίος ήταν λιγότερο από ένα δέκατο πίσω από τον Vale και αύριο σίγουρα θα είναι πολύ δυνατός.

Ο Jack Miller επιβεβαίωσε τη ταχύτητα του και ήταν η ταχύτερη Ducati στη 4η θέση, όμως 0.6s πίσω από τον Marquez, με τους Ιταλούς σίγουρα προβληματισμένους. Ο Pol Espargaro ήταν φανταστικός με τη KTM παίρνοντας τη 5η θέση, απόδοση καλύτερη στην ιστορία της εταιρίας στο MotoGP, μπροστά από τον Maverick Vinales που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση.

Ο Alex Rins έφερε τη Suzuki στη τρίτη σειρά, μπροστά από τους Danilo Petrucci, Fabio Quartararo, Franco Morbidelli, Jorge Lorenzo που είχε πρόβλημα με τη πρώτη του μοτοσυκλέτα στο Q2 και το Francesco Bagnaia με δύο πτώσεις στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles