spot_img

Vettel: «Πολύ μεγάλη η διαφορά από τη Mercedes»

Ο Sebastian Vettel ήταν απογοητευμένος από τη διαφορά με την οποία πήρε η Mercedes τη pole position, όμως πιστεύει ότι ο αγώνας είναι μια άλλη υπόθεση.

Ο Γερμανός ξεκίνησε ιδανικά το τριήμερο του 1000ου αγώνα της F1, όμως στη συνέχεια έχασε έδαφος και κατέληξε στην 3η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο χρόνος του ήταν 0.3s πίσω από τον poleman, Valtteri Bottas και για τον ίδιο μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη, αλλά θέλει να βλέπει τη θετική μεριά των πραγμάτων.

Το σημαντικό είναι πως αν δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε ακριβώς πίσω τους, οπότε έχουμε αρκετές επιλογές για τον αγώνα. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη από τη Mercedes. Θα θέλαμε φυσικά να είναι ανάποδα τα πράγματα, αλλά πιστεύω πως είχαμε αρκετά καλές κατατακτήριες. Πιστεύω πως καταφέραμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο από τη Παρασκευή και είμαι αρκετά χαρούμενος, αλλά όχι πολύ. Πιστεύω πως είχαμε λίγο ακόμα χρόνο να βρούμε.

Το πλεονέκτημα της Ferrari στις ευθείες παραμένει και στη Κίνα και ο Vettel πιστεύει πως εκεί πρέπει ο ίδιος και η ομάδα του να χτυπήσουν στον αυριανό αγώνα.

Όταν είμαστε κοντά, έχουμε ένα πλεονέκτημα στην ευθεία, οπότε μπορούμε να κάνουμε κάτι εκεί, όμως ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος. Αύριο η μέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η Ferrari να έχει πλεονέκτημα στις ευθείες, όμως η Mercedes είναι πιο δυνατή στις στροφές, όπου μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο στον αγώνα. Να θυμίσουμε πως οι 5 πρώτοι οδηγοί θα ξεκινήσουν τον αγώνα με την medium γόμα ελαστικών, με τη στρατηγική να είναι παραπλήσια για όλους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles