spot_img

GP Ιαπωνίας FP3: Ο Verstappen ταχύτερος, στο πουθενά η Ferrari

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ιαπωνίας, και πίσω του η κατάταξη δεν ήταν όπως θα την περιμέναμε.

Η δράση στο Grand Prix Ιαπωνίας συνεχίστηκε με το FP3, που ήταν η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών. Σε αντίθεση με το FP2, o καιρός έκανε το χατίρι σε ομάδες και οδηγούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα για 60 λεπτά.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 9/4 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Ταχύτερος στο FP3 ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing. O οδηγός της Red Bull Racing με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε 1:29,563 στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος του Sergio Perez, ο οποίος ολοκλήρωσε το 1-2 για την αυστριακή ομάδα.

Στις θέσεις 3 και 4 ήταν οι οδηγοί της Mercedes-AMG, με τον George Russell να ξεπερνά για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Lewis Hamilton. Η Mercedes W15 δείχνει αρκετά γρήγορη στη Σουζούκα και υπολείπεται της Red Bull RB20 μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Ακολούθησαν οι Fernando Alonso και Lando Norris, οι οποίοι ήταν μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Σε χαμηλές «πτήσεις» οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, με τον Carlos Sainz να είναι ο ταχύτερος εκ των δύο, μόλις στην 7η θέση. Εντός της πρώτης 10άδας κατάφερε να μπει ο Yuki Tsunoda με την 9η ταχύτερη επίδοση.

Ακολουθούν οι κατατακτήριες δοκιμές στις 09:00 ώρα Ελλάδος που θα κρίνουν τη σειρά εκκίνησης του αγώνα.

Αποτελέσματα FP3 GP Ιαπωνίας

No description available.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles