spot_img

O Hamilton «ονειρεύεται» τον Vettel στη Mercedes το 2025

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως ο Sebastian Vettel είναι αυτός που θα ήθελε να τον αντικαταστήσει στη Mercedes-AMG από το 2025.

Ο Lewis Hamilton έκανε την κίνηση της χρονιάς υπογράφοντας στη Scuderia Ferrari ενόψει της σεζόν του 2025. Ο Βρετανός έπειτα από 12 χρόνια θα πει αντίο στη Mercedes-AMG και θα ψάξει τον 8ο τίτλο της καριέρας του στην F1 στην ιταλική ομάδα.

Η Mercedes δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του, αν και οι υποψήφιοι είναι αρκετοί. Στο περιθώριο του Grand Prix Ιαπωνίας, ο Hamilton ρωτήθηκε για το ποιος θα ήταν αυτός που θα ήθελε να πάρει τη θέση του στη γερμανική ομάδα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψει στη Formula 1 ο Vettel. Πιστεύω πως για τη Mercedes θα ήταν μια φανταστική επιλογή. Είναι Γερμανός, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές αξίες και θα πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Θα το λατρέψω αν επιστρέψει στην ενεργό δράση».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  


Επιπλέον μίλησε σχετικά με το τι είδους οδηγό θα ήθελε να πάρει τη θέση του το 2025 στην ομάδα του Μπράκλεϊ σε περίπτωση που δεν τον αντικαταστήσει ο Sebastian Vettel.

«Αυτό που με νοιάζει πραγματικά είναι η ομάδα να πάρει έναν οδηγό με αξιοπρέπεια και αξίες και να έχουν τους ίδιους στόχους για το μέλλον. Θέλω κάποιον με πάθος που θα δουλέψει μαζί με την ομάδα και θα τη βοηθήσει να κερδίσει. Ελπίζω να βρουν έναν φοβερό οδηγό».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles