spot_img

GP Ιαπωνίας FP2: Δράση μηδέν

Ο Oscar Piastri της McLaren Racing ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Ιαπωνίας, σε μία διαδικασία που εξελίχθηκε σε παρωδία.

Μεγάλη απογοήτευση αποδείχθηκε το FP2 του Grand Prix Ιαπωνίας, ο τέταρτος αγώνας της Formula 1 στο 2024. Η βροχή που έκανε την εμφάνισή της πριν την έναρξη της διαδικασίας χάλασε τα σχέδια των ομάδων, καθώς δεν είχαμε ελάχιστη δράση στην πίστα.

Το οδόστρωμα δεν είχε στεγνώσει κι έτσι για το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας οι ομάδες δεν ήθελαν να βγάλουν τους οδηγούς τους από το γκαράζ. Ο μεγαλύτερος αριθμός μονοθεσίων που βρέθηκε ταυτόχρονα στην πίστα ήταν μόλις επτά στα τελευταία 2 λεπτά.

Για την ιστορία, ταχύτερος οδηγός ήταν ο Oscar Piastri της McLaren Racing. O Αυστραλός με τη μαλακή γόμα ελαστικών στο τέλος της διαδικασίας όταν είχε στεγνώσει σε ικανοποιητικό βαθμό η πίστα σημείωσε το 1:34,725. Η επίδοση αυτή είναι σχεδόν 5 δευτερόλεπτα πιο αργή από αυτή που είχε σημειώσει ο Φερστάπεν στο FP1.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Δεύτερος ήταν ο Lewis Hamilton με τη Mercedes W15, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον οδηγό της McLaren. Τρίτος ήταν ο Charles Leclerc, ο οποίος δεν πίεσε για χρόνο, καθώς σημείωσε το 1:38,760. Μόλις 5 οδηγοί σημείωσαν χρονομετρημένη επίδοση από τους 20, ενώ όσοι βγήκαν στο τέλος της διαδικασίας έκαναν δοκιμαστικές εκκινήσεις.

Αποτελέσματα FP2 GP Ιαπωνίας

No description available.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles