spot_img

GP Ιαπωνίας QP: Ο Verstappen επέστρεψε στις pole και «έσπασε» τα χρονόμετρα

O Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής στο QP του GP Ιαπωνίας παίρνοντας την pole position με εξαιρετικό τρόπο στο τέλος του Q3.

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε ο Max Verstappen στις pole position στη φετινή σεζόν της Formula 1. O Ολλανδός έκανε ό,τι ήθελε στην πίστα της Σουζούκα και με μία εξαιρετική επίδοση στο Q3 πήρε την pole position στο QP του GP Ιαπωνίας.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 ήταν η ευκαιρία του Max Verstappen να αποδείξει ότι η ήττα του την περασμένη εβδομάδα στη Σιγκαπούρη ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Ο Ολλανδός πρωταθλητής της Red Bull Racing πήρε με εμφατικό τρόπο την pole position στη Σουζούκα, αφήνοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Oscar Piastri της McLaren που πήρε τη 2η θέση. Από τη δεύτερη σειρά την εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Lando Norris και Charles Leclerc.

Ακούστε την on camera εκπομπή Slipstream #124 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης. 

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του Sergio Perez, ο οποίος ωστόσο ξεπέρασε τον Carlos Sainz με τη δεύτερη SF-23. Τραγική είναι η διαφορά της Mercedes-AMG από την κορυφή. Ο Lewis Hamilton ηταν μόλις 7ος, ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο μακριά από τον Verstappen, ενώ ο George Russell συμπλήρωσε την τέταρτη σειρά.

Ο Yuki Tsunoda επέστρεψε στο Q3 μετά από τέσσερις μήνες για τη Scuderia AlphaTauri, ενώ ο Fernando Alonso συνέχισε το σερί εμφανίσεων στον τελικό του QP, όμως έμεινε 10ος. Η διαφορές πολύ μεγάλες, με τον Ισπανό να είναι 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή.

Αποτελέσματα GP Ιαπωνίας QP

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles