spot_img

GP Ινδονησίας: Άπιαστος Oliveira στη βροχή

Ο Miguel Oliveira με ΚΤΜ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του GP Ινδονησίας, πετυχαίνοντας τη νίκη ενώ εκκινούσε από την 7η θέση.

Ο δεύτερος αγώνας του MotoGP για το 2022 καθυστέρησε να εκκινήσει για 75 λεπτά, λόγω καιρικών συνθηκών. Η δυνατή βροχή έκανε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα στην ώρα που ήταν αρχικά καθορισμένος. Τελικά, η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο. Πίσω από τον Quartararo έκαναν καταπληκτική εκκίνηση οι Miguel Oliveira και Jack Miller. Οι τελευταίοι πολύ σύντομα προσπέρασαν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 κι έδιναν μάχη για την πρώτη θέση.

Ο Miguel Oliveira, εν τέλει, βρέθηκε γρήγορα στην κορυφή και άνοιξε τη διαφορά, με τον Πορτογάλο αναβάτη της ΚΤΜ να έχει εκπληκτικό ρυθμό και να διατηρείται εύκολα στην πρώτη θέση. Ο Fabio Quartararo με Yamaha έπεσε μέχρι την 5η θέση, όμως ανέκαμψε και ανέβηκε στη 2η τελικά. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Johann Zarco με Pramac Ducati. Ο Jack Miller με εργοστασιακή Ducati βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή, όμως έχασε έπειτα θέσεις και κατέληξε στην 4η θέση. Στις θέσεις 5 και 6 ήταν οι δύο Suzuki των Alex Rins και Joan Mir.

Ο teammate του Quartararo, Franco Morbidelli (Yamaha) τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ από την 8η και κάτω υπήρχε πολύ μεγάλη μάχη μέχρι τα τελευταία μέτρα. Ο Brad Binder (KTM) πήρε την 8η θέση, ενώ εκκίνησε ψηλότερα από την 4η. Στην 9η θέση κατετάγη ο Aleix Espargaro με Aprilla και στη 10η βρέθηκε ο Darryn Binder με δορυφορική Yamaha. Ο νικητής του πρώτου αγώνα, Enea Bastianini (Gresini Ducati) τερμάτισε τον αγώνα μόλις στην 11η θέση.

Στη 12η θέση βρισκόταν η μοναδική εργοστασιακή Honda με τον Pol Espargaro και είχε πίσω του τον Alex Marquez (13η θέση, LCR Honda). Ακολούθησαν οι Ιταλοί Luca Marini (14η θέση, Yamaha) και Francesco Bagnaia (15η θέση, Ducati). Στις θέσεις 16 και 17 ολοκλήρωσαν τον αγώνα, αντίστοιχα, οι Ισπανοί Maverick Vinales (Aprilla) και Raul Fernandez (KTM). 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Fabio di Giannantonio (Ducati), Takaaki Nakagami (Honda), Marco Bezzecchi (Yamaha) και Remy Gardner (KTM). Εγκατέλειψαν οι Andrea Dovizioso με Yamaha και Jorge Martin με Ducati. Τέλος, ο Marc Marquez δεν έτρεξε, καθώς είχε μία τρομακτική πτώση στο warm-up και διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, καθώς είχε διάσειση.

Ο επόμενος αγώνας στην κατηγορία του MotoGP διεξάγεται στις 3 Απριλίου και είναι το GP Αργεντινής.

Αποτελέσματα GP Ινδονησίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles