spot_img

GP Ισπανίας FP1: Ξεκίνημα με ταχύτερο τον Marquez

Ο Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο τέλος του FP1 για το GP Ισπανίας, με την Honda να βλέπει δύο αναβάτες της στις 3 πρώτες θέσεις.

Ο Ισπανός μπήκε δυναμικά στη διαδικασία και στο τέλος της έγραψε το 1:37.350 για να πάρει την 1η θέση στη διαδικασία, θέτοντας τον ρυθμό για τη συνέχεια του τριημέρου. Ο Maverick Vinales ακολούθησε στην 2η θέση, μόλις 0.024s πιο αργός και έδειξε πως έχει την ταχύτητα μετά και τη πρωτιά στο μεσοβδόμαδο τεστ στην πίστα. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Cal Crutchlow με την δεύτερη ταχύτερη Honda, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο αγωνιστικό τριήμερο.

Ο  Andrea Dovizioso με το 1:37.471 βρέθηκε στην 4η θέση για λογαριασμό της Ducati, δείχνοντας να ξεπερνάει τα προβλήματα μετά και την εγχείρηση που πραγματοποίησε. Μάλιστα, ήταν μπροστά από την Suzuki του Joan Mir που έκλεισε την πρώτη 5άδα, ενώ ο ακολούθησε ο Jack Miller που είχε την πρωτοπορία στη διαδικασία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην 7η θέση έμεινε ο Alex Rins μπροστά από τον πολύ ανταγωνιστικό Pol Espargaro με την KTM που έκλεισε την 10άδα με τρεις μοτοσυκλέτες. Η έκπληξη ήταν ο Icer Lecuona με την KTM στην 9η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Brand Binder με την εργοστασιακή KTM.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Johann Zarco ήταν μόλις στην 11η θέση, μπροστά από τις Yamaha των Franco Morbidelli και Valentino Rossi, ενώ την πρώτη 15άδα έκλεισαν οι Takaagi Nakagami και Aleix Espargaro. Ο Alex Marquez δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 16η θέση, ενώ ο Fabio Quartararo που είχε και την ποινή, βρέθηκε στην 17η θέση της κατάταξης του FP1.

Εντυπωσιακό στατιστικό μετά το πέρας του FP1 ήταν πως οι 19 πρώτοι οδηγοί είχαν απόσταση μεταξύ τους μικρότερη του ενός δευτερολέπτου, κάτι που προμηνύει μια μεγάλη μάχη στη συνέχεια του τριημέρου.

Αποτελέσματα FP1 για το GP Ισπανίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles