spot_img

GP Ισπανίας FP2: Τρομερός Bagnaia ταχύτερος την Παρασκευή

Ο Peco Bagnaia ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Ισπανίας, δείχνοντας ιδιαίτερα δυνατός πάνω στη Ducati.

Ο Ιταλόας βγήκε στο τέλος της διαδικασίας και με την κατάσταση της πίστας να είναι εντυπωσιακή «δάγκωσε». Με φρέσκο σετ ελαστικών, έγραψε το 1:37.209 και έδειξε πολύ δυνατός για τη συνέχεια του τριημέρου. Οι χρόνοι κατέβηκαν σημαντικά και αναμένεται να κατέβουν ακόμα περισσότερο αύριο στο FP3. Στην 2η θέση της κατάταξης είδαμε τον Fabio Quartararo. O Γάλλος έκανε τον ταχύτερο χρόνο του επίσης στο τέλος της διαδικασίας, μένοντας 0.178s μακριά από τη κορυφή. Η Yamaha δείχνει επίσης πολύ δυνατή, σε μια πίστα που έκανε πέρυσι το δύο στα δύο. Στην 3η θέση της διαδικασίας είδαμε τον Aleix Espargaro που επιβεβαίωσε τη ταχύτητα της Aprilia. O χρόνος του ήταν στο 1:37.646 και αύριο δείχνει ως ένα από τα φαβορί για απευθείας πρόκριση στο Q2.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 30 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση της κατάταξης είδαμε τον Franco Morbidelli, o οποίος πίεσε και είδε την προσπάθεια του να ανταμείβεται. Ο Ιταλός βρήκε αρκετό χρόνο και είναι στη σωστή κατεύθυνση για το τριήμερο. Ο Maverick Vinales έφερε την τρίτη Yamaha στο Top 5 της κατάταξης, με τον χρόνο του να είναι 0.5s μακριά από τον Quartararo. Μάλιστα, έγραψε 20 γύρους στο FP2.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

O Takaaki Nakagami ήταν η ταχυτερη Honda στη διαδικασία, καθώς πίεσε και πήρε την 6η θέση στο FP1. O Miguel Oliveira ακολούθησε και ήταν εντυπωσιακός στο τέλος με τον 7ο ταχύτερο χρόνο. Ο Alex Rins έφερε την υποτονική μέχρι στιγμής Suzuki Στην 8η θέση γράφοντας 19 γυρους στη διαδικασία. Ο Johann Zarco περιορίστηκε στην 9η θέση, ενώ ο Brad Binder ήταν στην 10η θέση.

Οι πρώτοι 10 αναβάτες έχουν μέχρι στιγμής το εισιτήριο για απευθείας πρόκριση στο Q2.

Εκτός αυτής είχαμε πολύ δυνατά ονόματα, τα οποία είτε δεν έκαναν ιδανικό χρόνο, είτε δεν πίεσαν για να βελτιώσουν την απόδοση τους, κοιτώντας τον αγώνα. Ο Jack Miller ήταν μόλις 12ος, 0.756s μακριά από τον teammate του στο FP2. O Πρωταθλητής Joan Mir ήταν στην 13η θέση, ενώ ο Marc Marquez περιορίστηκε στην  16η θέση της κατάταξης. Ο Valentino Rossi ήταν και πάλι στις πίσω θέσεις, με τον Ιταλό να είναι στην 21η θέση, 1.489s μακριά από τον Bagnaia.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles