spot_img

GP Ισπανίας FP2: Ξανά ταχύτερος ο Verstappen, ακολουθεί ο Alonso

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Ισπανίας, μπροστά από τον Fernando Alonso, με τις διαφορές να μειώνονται δραματικά.

Στην κορυφή της κατάταξης παρέμεινε και στο FP2 του GP Ισπανίας της Formula 1 o Max Verstappen με χρόνο στο 1:13,907. Ο Ολλανδός της Red Bull Racing έκανε την επίδοση με τη μαλακή γόμα ελαστικών και ήταν 0,170 δευτ. ταχύτερος του Fernando Alonso της Aston Martin. Ο Ισπανός σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση, με ταχύτερο τελευταίο χρονομετρημένο τομέα. Στην 3η θέση ήταν ο εντυπωσιακός Nico Hulkenberg της Haas, o οποίος έκανε εξαιρετικό χρόνο, ξεπερνώντας τον Sergio Perez με τη δεύτερη RB19.

Ο Esteban Ocon ήταν στην 5η θέση με έναν επίσης εξαιρετικό χρόνο στην A523 του. Πίσω του ήταν οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, με τον Charles Leclerc και πάλι ταχύτερο του Carlos Sainz. Στην 8η θέση ήταν ο Τζόρτζ Ράσελ, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Valtteri Bottas και Pierre Gasly.

Άτυχος ήταν ο Lewis Hamilton, ο οποίος ήταν 11ος, 0,6 δευτ, πίσω από τον Verstappen. Ο Βρετανός έκανε ταχύτερο πρώτο κομμάτι, στο δεύτερο ήταν ταχύτερος του Alonso, όμως στις τελευταίες στροφές έχασε μισό δευτερόλεπτο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #115, με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

Εντυπωσιακό ήταν επίσης το γεγονός πως οι εννέα από τις δέκα ομάδες του grid ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο εντός των αποτελεσμάτων. Μόνο οι οδηγοί της Williams ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Μεγάλο ερωτηματικό δεν είναι άλλο από το πόσα καύσιμα είχαν οι οδηγοί στα μονοθέσιά τους τη στιγμή που σημείωσαν την ταχύτερη επίδοσή τους.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο στις 13:30 ώρα Ελλάδος με την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP2 GP Ισπανίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles