spot_img

GP Ισπανίας FP3: Στην κορυφή και πάλι ο Verstappen και πίσω οι Mercedes

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ισπανίας, σε μια διαδικασία που η βροχή έκανε την εμφάνισή της και ανακάτεψε την τράπουλα ενόψει κατατακτηρίων. 

Ταχύτερος και στο FP3 ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing με χρόνο στο 1:13,664. Ο Ολλανδός οδηγός έκανε την επίδοση με τη μαλακή γόμα ελαστικών και βελτίωσε την ταχύτερη επίδοση που είχε θέσει ο ίδιος την Παρασκευή. Δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Sergio Perez στην έτερη RB19 και ήταν 0,250 δευτ. πιο αργός από τον teammate του. Ο Lewis Hamilton βρέθηκε στην 3η θέση για λογαριασμό της Mercedes-AMG, με την ταχύτερη επίδοσή του να είναι τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από αυτή του Verstappen.

Στην 4η θέση ήταν ο Carlos Sainz για τη Scuderia Ferrari, ενώ ο Fernando Alonso έκλεισε την πρώτη 5άδα της κατάταξης. Οι περισσότεροι οδηγοί είχαν στη διάθεσή τους μία ή δύο προσπάθειες, καθώς τα πλάνα τους άλλαξαν απότομα, λόγω κόκκινης σημαίας.

H διαδικασία διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω εξόδου του Logan Sargeant στην τελευταία στροφή. Ο Αμερικανός έχασε το πίσω μέρος της Williams του και κατέληξε στις προστατευτικές μπαριέρες. Ευτυχώς για τον ίδιο, είχε μικρή ζημιά η FW45 του και ευελπιστεί να πάρει κανονικά μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #115 με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

Η βροχή δεν είχε τέτοια ένταση ώστε να πείσει τις ομάδες να βγουν στην πίστα για να πάρουν δεδομένα. Μέχρι την ολοκλήρωση του FP3, είδαμε μερικούς γύρους από οδηγούς, οι οποίοι ήθελαν να πάρουν μια πρώτη αίσθηση της διαδρομής στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Αποτελέσματα FP3 GP Ισπανίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles