spot_img

GP Ισπανίας: Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα

Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Lewis Hamilton πήρε μια μεγάλη νίκη στο GP Ισπανίας και αύξησε τη διαφορά από τον Sebastian Vettel στο πρωτάθλημα οδηγών.

Ο  Βρετανός ήταν εντυπωσιακός στον πέμπτο αγώνα της χρονιάς και πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη μετά το Αζερμπαϊτζάν με στυλ και διαφορά 20s από τον teammate του. Μετά τον αγώνα, ο Hamilton ήταν πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιό του και την δική του εμφάνιση και δεν έκρυψε τα λόγια του.

Ευχαριστώ τους πάντες. Δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως τη προσπάθεια αυτής της τρομερής ομάδας. Όλοι κάναμε φοβερή δουλειά και είμαι πραγματικά περήφανος για όλους. Σήμερα είχα την αίσθηση του αυτοκινήτου που είχα και πέρυσι και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα θα ξεκινήσουμε να ασκούμε πίεση για να κάνουμε συνέχεια το 1-2 για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους όσους μας υποστήριζαν από τη πρώτη ημέρα.

Ο Valtteri Bottas βρέθηκε στην 2η θέση και ολοκλήρωσε το 1-2 για την Mercedes, σε μια θετική εμφάνιση μετά τα όσα έγιναν στο Μπακού και πήρε 18 σημαντικούς βαθμούς.

Δεν ήταν ακριβώς η εμφάνιση που θα ήθελα σήμερα, αλλά η ομάδα μας έδωσε σήμερα ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Είχαμε καλή στρατηγική και δεν περίμενα να κάνουμε μόνο μία στάση. Ως ομάδα αυτό το τριήμερο πήγαμε τέλεια και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Ο Max Verstappen έκλεισε το βάθρο των νικητών, με τον Ολλανδό να παίρνει το πρώτο του φετινό βάθρο σε μια  θετική εμφάνιση.

Το μονοθέσιο δούλεψε πολύ καλά σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις και πιέζαμε συνεχώς. Σταθήκαμε τυχεροί με την εγκατάλειψη του Kimi, αλλά η φθορά των ελαστικών ήταν πολύ καλή. Μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Valtteri ήταν πολύ μακριά, αλλά έπρεπε να πιέσω γιατί είχα πίσω μου τον Sebastian, αλλά ήταν πολύ καλά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles