spot_img

MotoGP, Καταλονία: Εκπληκτικός Espargaro και στις δεύτερες δοκιμές

Ο Aleix Espargaro βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στην Καταλονία για τον αγώνα του MotoGP και έθεσε νέο ρεκόρ πίστας στις δεύτερες δοκιμές.

Ταχύτερος μετά από τα 60 λεπτά στην Καταλονία για το MotoGP την Παρασκευή ήταν ο Aleix Espargaro της Aprilia, ο οποίος διέλυσε το δικό του ρεκόρ πίστας με το 1:38,686. O Ισπανός αναβάτης σημείωσε την προσπάθεια στο τέλος της διαδικασίας και ήταν 0,362 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Maverixk Vinales. Έτσι, η ιταλική ομάδα έκανε το 1-2 και σε αυτή την περίοδο δοκιμών. Τρίτος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Pecco Bagnaia, ο οποίος ήταν ταχύτατος και δείχνει ως ο μοναδικός που μπορεί να απειλήσει τις δύο RS GP.

Στην 4η θέση της κατάταξης ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος βρέθηκε μπροστά από τον Μπραντ Μπίντερ της KTM, ο οποίος έκανε έναν καλό χρόνο στην τελευταία του προσπάθεια. Ο Alex Marquez ήταν στην 6η θέση μπροστά από τον Marco Bezzecchi και τον teammate του, Fabio di Giannantonio. Ο Enea Bastianini ήταν 9ος, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Jorge Martin.

Οι παραπάνω 10 αναβάτες πήραν το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Η μεγάλη απογοήτευση της ημέρας ήταν η απόδοση των Yamaha και Honda. Ο Fabio Quartararo ήταν μόλις 17ος και 1,4 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, ενώ ο Marc Marquez βρέθηκε στη 19η θέση, 1,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Espargaro.

Αποτελέσματα GP Καταλονίας, ελεύθερες δοκιμές

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles