spot_img

GP Καναδά: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε πώς είναι το τελικό grid για την εκκίνηση του GP Καναδά και που θα παραταχθούν οι οδηγοί της Formula 1 για τον όγδοο αγώνα της σεζόν. 

Έπειτα από τις ανατρεπτικές κατατακτήριες δοκιμές, στις οποίες κυριάρχησε ο Max Verstappen περιμέναμε διαφοροποιήσεις στη σειρά εκκίνησης. Πράγματι, οι αγωνοδίκες έκαναν υπερωρίες με πληθώρα συμβάντων να αλλάζουν την τελική μορφή του grid.

Ο Max Verstappen θα εκκινήσει από την pole position για 25 φορά στην καριέρα του και όπως έγινε το 2022, θα έχει δίπλα του τον Fernando Alonso. Πίσω τους θα είναι οι δύο οδηγοί της Mercedes-AMG που θέλουν όσο τίποτα να ανέβουν στο βάθρο.

Ο Nico Hulkenberg θα εκκινήσει από την 5η θέση, λόγω της ποινής που δέχθηκε μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών. Δίπλα του θα είναι ο Esteban Ocon της Alpine, ενώ οι δύο οδηγοί της McLaren έχουν κάνει «κατάληψη» στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης.

Ο Alex Albon της Williams είναι 9ος, ενώ ο Charles Leclerc συμπληρώνει την πέμπτη σειρά της εκκίνησης. Τελικά δεν γλίτωσε την ποινή ο Carlos Sainz για παρεμπόδιση του Pierre Gasly και θα ξεκινήσει 11ος, μπροστά από τον ντεφορμέ, Sergio Perez. Δύο ακόμη οδηγοί που εκκινούν εκτός από τη θέση που θα μπορούσαν είναι οι Pierre Gasly και Lance Stroll στις θέσεις 15 και 16.

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles