spot_img

GP Καταλωνίας FP1&2: Κυριαρχία Lorenzo και Ducati – Εκτός 10άδας ο Marquez

O Jorge Lorenzo ήταν ο ταχύτερος την Παρασκευή στην πίστα του Montmelo, με την Ducati να δείχνει σε τρομερή φόρμα.

Ο Ισπανός, φαίνεται πως πήρε φόρα μετά τη νίκη του στο Mugello και στο FP2 έγραψε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας, δείχνοντας πως έχει τη ταχύτητα μέχρι στιγμής για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Lorenzo σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:38.930 και ήταν ο μόνος που κατέβηκε στο 1:38 σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στην 2η θέση συνολικά ακολούθησε ο Andrea Iannone με την Suzuki, ο οποίος ήταν 0.107s πίσω από τον αναβάτη της Ducati. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales, ο οποίος ήταν ο τρίτος διαφορετικός εργοστασιακός αναβάτης, με την Μ1 του να τον φέρνει όμως 0.492s πίσω από την κορυφή.

Ο Andrea Dovizioso ήταν στην 4η θέση της κατάταξης, με τον Valentino Rossi να ολοκληρώνει την πρώτη 5άδα, όμως ο ταχύτερος χρόνος του ήρθε το πρωί στο FP1.

O Cal Crutchlow βρέθηκε στην 6η θέση όντας η πρώτη Honda στη κατάταξη, μπροστά από τον Danilo Petrucci με την Ducati. Ο Johann Zarco έμεινε 8ος μπροστά από τον Dani Pedrosa, ενώ την 10άδα έκλεισε ο Syahrin που έκανε την έκπληξη την Παρασκευή στην Βαρκελώνη.

Αρνητική έκπληξη ήταν ο Marc Marquez, o οποίος ήταν 12ος συνολικά και δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του σε σχέση με το FP1, καθώς είχε πτώση στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Οι Jack Miller και Aleix Espargaro ήταν οι άλλοι δύο αναβάτες που δεν βελτίωσαν τους χρόνους τους στο FP2.

Συνδυασμένα Αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles