spot_img

GP Κατάρ: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε τη σειρά εκκίνησης των οδηγών που θα παραταχθούν απόψε στο grid για το GP Κατάρ, το δέκατο-έβδομο αγώνα της F1 στο 2023. 

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Κατάρ. Ο δέκατος έβδομος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε κατά τη διάρκεια των 57 γύρων.

Έπειτα από την κατάκτηση της pole position την Παρασκευή, ο Max Verstappen θα εκκινήσει από θέση ισχύος το Grand Prix. Δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2023 θα βρίσκεται ο George Russell της Mercedes-AMG, o οποίος θέλει να του χαλάσει τα σχέδια σήμερα.

Ο Lewis Hamilton βρίσκεται τρίτος και θέλει όσο τίποτα την πρώτη του νίκη στην πίστα που ανέβηκε για τελευταία φορά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Δίπλα του θα είναι ο Fernando Alonso, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στο Κατάρ.

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας.

Οι Charles Leclerc και Oscar Piastri ακολουθούν, με τον Αυστραλό να στοχεύει στην επίτευξη του δεύτερου βάθρου στην καριέρα του. Στην τέταρτη σειρά θα είναι οι οδηγοί της Alpine, Pierre Gasly και Esteban Ocon, στο καλύτερο αποτέλεσμά τους εδώ και καιρό. Οι Valtteri Bottas και Lando Norris συνθέτουν την πέμπτη σειρά της εκκίνησης του Grand Prix Κατάρ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πόσες θέσεις θα κερδίσουν οι Carlos Sainz και Sergio Perez στον αγώνα. Εκκινούν από τις θέσεις 12 και 13 και σίγουρα η δυναμική των μονοθεσίων τους, ειδικά του Μεξικανού, είναι για τερματισμό στις 10 πρώτες θέσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles