spot_img

Verstappen: «Είμαι τρεις φορές πρωταθλητής, συγκλονιστικό»

O Max Verstappen ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τρίτο του παγκόσμιου τίτλου στη Formula 1.

Η κυριαρχική χρονιά του Μαξ Φερστάπεν στη Formula 1 επισφραγίστηκε με την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο 26χρονος Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη φορά και μάλιστα συνεχόμενη. Ο Verstappen τερμάτισε στη 2η θέση στον αγώνα σπριντ του Κατάρ, πίσω από τον Oscar Piastri της McLaren που είδε πρώτος την καρό σημαία.

Ακόμα και αν δεν έπαιρνε κανένα βαθμό, ο Ολλανδός θα κατακτούσε τον τίτλο από τη στιγμή που εγκατέλειψε ο teammate του, Sergio Perez.

«Το συναίσθημα είναι φανταστικό. Είναι μία απίστευτη χρονιά, με πολλούς εξαιρετικούς αγώνες. Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Είναι απολαυστικό να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων. Το να γίνομαι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι κάτι το απίστευτο. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Απολαμβάνω τη στιγμή, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #125 για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας.

Ο Verstappen χαρακτήρισε συναρπαστικό τον αγώνα παρά τις πολλές περιόδους υπό αυτοκίνητο ασφαλείας, ενώ κλήθηκε από τον πρωταθλητή του 2016, Nico Rosberg, να σχολιάσει την παρθενική νίκη του Oscar Piastri.

«Έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχε ελαστικά μέσης γόμας και στην αρχή όσοι φορούσαν μαλακά ελαστικά είχαν καλύτερη πρόσφυση. Τα πήγε πολύ καλά, προσπάθησα να τον πλησιάσω στο τέλος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles