spot_img

GP Κατάρ: Vinales από άλλο πλανήτη

Ο Maverick Vinales ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο GP Κατάρ, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν του 2021.

Ο Ισπανός έκανε μια μέτρια εκκίνηση, όμως η συνέχειά του ήταν τέτοια που δεν περίμενε πραγματικά κανένας. Σε μια πίστα που η Yamaha ήλπιζε έστω σε ένα podium, εκείνος διέπρεψε. Κάνοντας εξαιρετικά προσπεράσματα πήρε την 1η θέση και πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση. Μάλιστα, o Vinales όχι μόνο κράτησε πίσω του τους αντιπάλους του, αλλά έδειχνε να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση στο GP Κατάρ. Στην 2η θέση του αγώνα τερμάτισε ο Johann Zarco, o οποίος είχε ένα τρομερό photo finish. O Γάλλος έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και ξεκίνησε ως η κορυφαία Ducati το 2021. Το βάθρο έκλεισε ο Peco Bagnaia με την εργοστασιακή GP21. O Ιταλός έχασε έδαφος στο δεύτερο μισό, αλλά κατάφερε στο νήμα να πάρει την 3η θέση.

Διαβάστε επίσης: GP Μπαχρέιν: Ο λόγος του Πρωταθλητή στο θρίλερ της ερήμου

Ο Πρωταθλητής Joan Mir ολοκλήρωσε το GP Κατάρ στην 4η θέση. Βγαίνοντας από την τελευταία στροφή 2ος κι ενώ είχε κάνει εκπληκτικό αγώνα έχασε δύο θέσεις από τους «πυραύλους» των Ιταλών. Στην 5η θέση έκλεισε ο Fabio Quartararo, o οποίος στο ντεμπούτο του είχε καλό ρυθμό, αλλά δεν κατάφερε να παλέψει για το βάθρο. Στην 6η θέση βρέθηκε ο Alex Rins με την Suzuki, o οποίος στους τελευταίους γύρους έμεινε από ελαστικά και ταχύτητα.

Στην 7η θέση έκλεισε ο Aleix Espargaro, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα για την Aprilia και πήρε σημαντικούς βαθμούς. Μάλιστα, τερμάτισε μπροστά από τον αδερφό του Pol. Ο αναβάτης της Honda έκανε εξαιρετική εκκίνηση και έχοντας σταθερό ρυθμό έμεινε στην 8η θέση. Ο Jack Miller ήταν απογοητευτικός στον πρώτο του αγώνα με την εργοστασιακή Ducati. O Αυστραλός έμεινε από ελαστικά στο τέλος του αγώνα και ήταν αρκετά αργός. Τη 10άδα έκλεισε ο εντυπωσιακός rookie Enea Bastianini στην ιδιωτική Ducati.

Ακολούθησε ο πολύ καλός Stefan Bradl με την δεύτερη Honda, μπροστά από τον Valentino Rossi. O Ιταλός δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό πέφτοντας μέχρι και την 15η θέση. Τελικά κατάφερε να κερδίσει τις δύο KTM των Miguel Oliveira και Stefan Bradl. Την βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισε ο Jorge Martin, o οποίος έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση, αλλά έχασε έδαφος.

Αποτελέσματα GP Κατάρ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles