spot_img

GP Κίνας, Σπριντ: Πέρασε και κέρδισε ο Verstappen

Ο Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής στον Αγώνα Σπριντ του GP Κίνας περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Σε ακόμα μία νίκη έφτασε ο Max Verstappen, o oποίος πέρασε στην κορυφή της κατάταξης τη γραμμή του τερματισμού στον Αγώνα Σπριντ του GP Κίνας, τον πέμπτο αγώνα της Formula 1 στο 2024. Ο Ολλανδός ξεκίνησε από την 4η θέση, έκανε κρίσιμα προσπεράσματα την κατάλληλη στιγμή και άφησε τον ανταγωνισμό στα 13 δευτερόλεπτα μέσα σε 19 γύρους.

Ο Lewis Hamilton με τη Mercedes επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα, παίρνοντας τη 2η θέση, σε έναν αγώνα στον οποίο δεν απείλησε ούτε απειλήθηκε ουσιαστικά. Για την 3η θέση όμως δόθηκε πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα σε τουλάχιστον τέσσερις οδηγούς.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

 

 

Για το μεγαλύτερο μέρος του Σπριντ στην 3η θέση βρισκόταν ο Fernando Alonso, ο οποίος δεχόταν ασφυκτική πίεση από τον Sainz, ο οποίος είχε πίσω του τους Perez και Leclerc. Όταν ο Sainz έκανε την επίθεσή του, ο Alonso αμύνθηκε μανιασμένα και ο Perez βρήκε την ευκαιρία να τους περάσει και τους δύο και να πάρει τελικά την 3η θέση.

Κι ενώ ο Alonsoεγκατέλειψε λόγω κλαταρίσματος, οι δύο Ferrari βρέθηκαν να παλεύουν στην πίστα για την 4η θέση. Ο Charles Leclerc με μια αποφασιστική κίνηση πέρασε τον Sainz και τερμάτισε τελικά 4ος, αφήνοντας τον Ισπανό στην 5η θέση. Ο poleman Lando Norris με τη McLaren πήρε τελικά την 6η θέση, μπροστά από τον Oscar Piastri, ενώ ακολούθησαν ο George Russell και ο τοπικός ήρωας Guanyu Zhou.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα για τα Σαββατοκύριακα των GP που περιλαμβάνουν Σπριντ, ακολουθούν οι κατατακτήριες δοκιμές για τον «κυρίως» αγώνα της Κυριακής, που θα διεξαχθούν στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας.

Αποτελέσματα GP Κίνας Αγώνας Σπριντ

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles