spot_img

Norris: «Όλα ή τίποτα η τελευταία μου προσπάθεια»

Ο Lando Norris μίλησε για το πώς κατάφερε να πάρει την Sprint Pole για τον πρώτο Αγώνα Σπριντ της Formula 1 στο 2024. 

Με δραματικό τρόπο εξελίχθηκε η μάχη της Sprint Pole στην πίστα της Σανγκάης για τον πρώτο Αγώνα Σπριντ στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. O Lando Norris σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με μία θαυμάσια προσπάθεια και αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση το πρώτο σπριντ του 2024.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing ήταν ενθουσιασμένος με την επίδοσή του και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το SQ3 ανέφερε.

«Είμαι τρομερά χαρούμενος για την pole. Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολα και αυτές οι συνθήκες είναι πολύ αγχωτικές ειδικά πριν τις κατατακτήριες γιατί δεν ξέρεις πόσο νερό θα έχει η πίστα. Ήμουν χαρούμενος και σε στεγνές συνθήκες, είχαμε καλό ρυθμό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και έπρεπε να ρισκάρω. Ήμουν γρήγορος, πλησίαζα συνεχώς μία Ferrari και έπρεπε να αφήσω το πόδι από το γκάζι. Δεν πίεσα στους δύο πρώτους μου γύρους και ο τελευταίος μου ήταν πολύ καλός».

Για το πώς διαχειρίστηκε την τελευταία περίοδο του Sprint Qualifying, o Norris ανέφερε.

«Είχαμε μόνο τρεις γύρους. Εγκατέλειψα τους δύο πρώτους γύρους μου. Ο τελευταίος ήταν όλα ή τίποτα. Οι συνθήκες στο τέλος ήταν χειρότερες απ’ ότι στο ξεκίνημα της διαδικασίας. Ήμουν νευρικός, έκανα μικρά λάθη, όμως το διασκέδασα και η πρώτη θέση ήταν αυτό που θέλαμε. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και είμαστε σε καλή θέση για αύριο».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.  

Ερωτώμενος σχετικά με το τι περιμένει από την αυριανή μάχη στον Αγώνα Σπριντ, ο οδηγός της McLaren πρόσθεσε.

«Δεν έχω ιδέα τι μας περιμένει αύριο. Κάναμε συνεχόμενους γύρους το πρωί στις ελεύθερες δοκιμές για να κατανοήσουμε το μονοθέσιό μας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον καιρό, υπάρχει η πιθανότητα βροχής και αύριο. Αν είναι όπως σήμερα έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη. Ο ρυθμός μας είναι καλός είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο οδόστρωμα. Είμαστε σε μία καλή θέση, η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και έχω καλή αίσθηση του μονοθεσίου».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles