spot_img

GP Λας Βέγκας QP: Ο ταχύτατος Leclerc στην pole position

Ο Charles Leclerc ήταν ο πρωταγωνιστής του QP για το GP Λας Βέγκας κάνοντας έναν μαγικό χρόνο για μία ακόμη pole position στο 2023. 

Για πέμπτη φορά στη φετινή σεζόν της Formula 1, ο Charles Leclerc πανηγύρισε pole position. O Μονεγάσκος έκανε μια εντυπωσιακή επίδοση στο τέλος του Q3 και με το 1:32,726 πήρε την 1η θέση με εντυπωσιακό τρόπο έχοντας κυριαρχήσει σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο. Η Scuderia Ferrari έκανε μάλιστα το 1-2 στη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών, με τον Carlos Sainz μόλις 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον teammate του.

Ωστόσο λόγω ποινής 10 θέσεων, ο Ισπανός δεν θα εκκινήσει δεύτερος. Από αυτή τη θέση θα πάρει εκκίνηση ο Max Verstappen. O Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από τον Leclerc σε μία ημέρα που δεν είχε ρυθμό για την pole position.

Ο George Russell ήταν στην 4η θέση και πίσω του βρέθηκε ο Pierre Gasly της Alpine. Εντυπωσιακοί ήταν οι οδηγοί της Williams, Alex Albon και Logan Sargeant που πήραν τις θέσεις 6 και 7. Ο Valtteri Bottas ηταν 8ος, ενώ Kevin Magnussen μπήκε επίσης στην πρώτη 10άδα, την οποία συμπλήρωσε ο Fernando Alonso.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.

Κακές κατατακτήριες δοκιμές για τους Lewis Hamilton και Sergio Perez. O Βρετανός δεν μπόρεσε να κάνει έναν καλό χρόνο στο Q2 και έμεινε 11ος, ενώ ο Μεξικανός ήταν 12ος. Ωστόσο στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής θα έχουμε στις θέσεις 9, 10, 11 και 12 τους: Alonso, Hamilton, Perez και Sainz. Σίγουρα θα τους θέλαμε πιο ψηλά στην κατάταξη αλλά θα μας προσφέρουν μεγάλες στιγμές δράσης.

Το Grand Prix Λας Βέγκας θα ξεκινήσει την Κυριακή, 19/11, στις 8:00πμ ώρα Ελλάδος. Μην το χάσετε!

Αποτελέσματα QP GP Λας Βέγκας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles