spot_img

Leclerc: «Υπέροχο να εκκινώ από την pole position»

Ο Charles Leclerc ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την pole position που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στο Grand Prix Λας Βέγκας.

Ο Charles Leclerc πανηγύρισε την pole position για το Grand Prix του Λας Βέγκας, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.35.908. Επίδοση αρκετή για να τον τοποθετήσει στην κορυφή των κατατακτήριων για πέμπτη φορά κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Κι αυτό, παρότι στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις μετά το πέρας της διαδικασίας, ο οδηγός της Scuderia Ferrari ήταν κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος από την απόδοσή του στην κρίσιμη στιγμή.

«Φυσικά είμαι χαρούμενος με την pole στο Λας Βέγκας. Είναι ένα απίστευτο event και το να εκκινώ από την pole αύριο θα είναι υπέροχο. Όμως είμαι λίγο απογοητευμένος από τους γύρους μου στο Q3, δεν έκανα αρκετά καλή δουλειά. Όμως αποδείχθηκε αρκετή για την 1η θέση και αυτό ήταν που θέλαμε. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον αυριανό αγώνα, όπου θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά. Συνήθως εκεί είναι που υστερούμε σε απόδοση. Ελπίζω λοιπόν να τα κάνουμε όλα σωστά και να κερδίσουμε εδώ. Νομίζω πως ο καλύτερος γύρος μου ήταν στο Q2. Η σταδιακή βελτίωση της κατάστασης του οδοστρώματος είναι μεγάλη εδώ και θα έπρεπε να έχω κάνει καλύτερο γύρο στο Q3, πράγμα που δε συνέβη. Όμως ακόμα κι έτσι, εκκινώ από την pole position άρα δεν μπορώ να παραπονεθώ

Αυτή ήταν η 23η pole position στην καριέρα του Μονεγάσκου. Θα καταφέρει όμως να τη μετουσιώσει σε νίκη; Οι τελευταίες 11 δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles