spot_img

GP Μαϊάμι FP3: «Πρόβα» pole position από τον Verstappen

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Μαϊάμι, σημειώνοντας και πάλι την ταχύτερη επίδοση, πριν τις κατατακτήριες δοκιμές.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Μαϊάμι, με το FP3 να μας προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες και δεδομένα ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών που ακολουθούν. Στόχος των ομάδων ήταν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη συνέχεια του τριημέρου, καθώς οι μάσκες θα πέσουν και τα πράγματα θα σοβαρέψουν.

Ταχύτερος οδηγός στο FP3 ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing. O Ολλανδός με τη μαλακή γόμα ελαστικών, σημείωσε το 1:27,535 και κυριάρχησε σε μία ακόμη διαδικασία στο Μαϊάμι. Ο Ολλανδός είχε διαφορά 0,406 δευτ. από τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari, με τον Μονεγάσκο να γράφει την επίδοση στο τέλος της διαδικασίας. Στα 0,515 δευτ. από τον Ολλανδό ήταν ο Σεργιο Περεζ, με τον Μεξικανό να μην νιώθει άνετα εντός της RB19.

Ο Carlos Sainz με τη δεύτερη SF-23 βρέθηκε στην 4η θέση, ενώ πίσω του ήταν οι δύο οδηγοί της Alpine. O Esteban Ocon ξεπέρασε τον Pierre Gasly, με τους δύο Γάλλους να εντυπωσιάζουν. Στην 7η θέση ήταν ο Valtteri Bottas με τη βελτιωμένη Alfa Romeo, ενώ εντός 10άδας ήταν οι Nico Hulkenberg της Haas και Alex Albon της Williams.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #112, με την ανάλυση του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν.

Στη 10η θέση βρέθηκε ο George Russell, ο οποίος μαζί με τον teammate του, Lewis Hamilton, δεν μπορούν να βρουν ρυθμό. Στο γερμανικό στρατόπεδο δυσκολεύονται ιδιαίτερα και στις κατατακτήριες δοκιμές η πρόκριση στο Q3 θα είναι πρόκληση.

Το FP3 αποδείχθηκε η μοναδική περίοδος δοκιμών του τριημέρου έως τώρα που δεν είχαμε την εμφάνιση της κόκκινης σημαίας. Αν κάτι θα πρέπει να απασχολήσει οδηγούς και ομάδες είναι ο καιρός, καθώς απειλητικά σύννεφα κάνουν τη… βόλτα τους στην περιοχή.

Η δράση συνεχίζεται στις 23:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix Μαϊάμι.

Αποτελέσματα FP3 GP Μαϊάμι

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles