spot_img

GP Μαϊάμι QP: Ο Verstappen πήρε τη δεύτερη pole σε 24 ώρες

O Max Verstappen της Red Bull Racing ήταν ο πρωταγωνιστής στο QP του GP Μαϊάμι και πήρε την pole position για τον έκτο αγώνα της Formula 1 στο 2024.

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κι έχοντας εξαιρετική απόδοση, ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο QP του GP Μαϊάμι. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing με τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli έγραψε το 1:27,261 και κατέκτησε την 38η pole position της καριέρας του στη Formula 1.

Ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari πήρε τη δεύτερη θέση και επανέλαβε την εμφάνιση των Κατατακτήριων Σπριντ και μένει να δούμε αν αύριο θα επιτεθεί πραγματικά στον Verstappen. Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Carlos Sainz με τη δεύτερη SF-24, ε τον Ισπανό να φλερτάρει με ποινή, καθώς παραλίγο να εμποδίσει τον Nico Hulkenberg. Η διαφορά των δύο κόκκινων μονοθεσίων από την κορυφή ήταν ένα και δύο δέκατα του δευτερολέπτου αντίστοιχα.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB20 πήρε την 4η θέση και δεν κατάφερε ποτέ να πλησιάσει το ρυθμό του teammate του. Η McLaren Racing πρέπει να είναι απογοητευμένη με το 5-6 των Lando Norris και Oscar Piastri. Ο ταχύτερος χρόνος του Βρετανού στο Q3 ήταν το ίδιο γρήγορος με αυτόν που έκανε εχθές στο SQ2, κάτι που δείχνει στασιμότητα στη βελτίωση εντός του τριημέρου.

H Mercedes-AMG βελτιώθηκε όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τις θέσεις 7 και 8, με τον George Russell μπροστά από τον Lewis Hamilton. Για μία ακόμη φορά η W15 αποδείχθηκε δύστροπη στα χέρια και των δύο οδηγών. Στην 9η θέση βρέθηκε ο εντυπωσιακός Nico Hulkenberg της Haas, ενώ 10ος ήταν ο Yuki Tsunoda της RB.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Aston Martin. O Lance Stroll κέρδισε και πάλι τον Fernando Alonso και κατετάγη στην 11η θέση, ενώ ο Ισπανός ήταν 15ος. Πολύ καλή δουλειά από την Alpine Racing, με τους οδηγούς της να παίρνουν τις θέσεις 12 και 13.

Αποτελέσματα QP GP Μαϊάμι

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles