spot_img

GP Μεξικού FP2: Ξανά ταχύτερος ο Verstappen, μηδενικές οι διαφορές

Ο Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής και στο FP2 της Παρασκευής για το GP Μεξικού, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι πολύ κοντά και η μάχη της pole αναμένεται συναρπαστική.

Η Παρασκευή στο Autodromo Hermanos Rodriguez, ανήκε ολοκληρωτικά στον Max Verstappen. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από την επίτευξη του καλύτερου χρόνου στο FP1 και κράτησε ρεζερβέ την κορυφή και στο FP2.

Σε μία διαδικασία όπου η βροχή φλέρταρε συνεχώς με την πίστα που φιλοξενεί τον δέκατο-ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι όποιες σταγόνες έπεσαν, δεν ήταν αρκετές για να διαταράξουν τα προγράμματα των ομάδων.

Ο οδηγός της Red Bull Racing σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:18.686 και ήταν ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος από τη McLaren του Lando Norris και δύο από τη Ferrari του Charles Leclerc και την Alfa Romeo του Valtteri Bottas που αποτέλεσε την έκπληξη της διαδικασίας.

Μάλιστα, ο Φερστάπεν ήταν ταχύτερος όλων και με τη μέση γόμα αλλά και με τη μαλακή στο τέλος. Όσο για τον τοπικό ήρωα, Sergio Perez, ήταν ξανά τρία δέκατα μακριά από τον Ωερσταππεν.

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #127 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP ΗΠΑ. 


Δυναμική ήταν ξανά η παρουσία του Daniel Ricciardo, που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο ενώ ο Fernando Alonso είχε τη… «στιγμή» του αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Αποτελέσματα FP2 GP Μεξικού

Οι χρόνοι του FP2 στο Μεξικό

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles