spot_img

GP Μεξικού FP3: 1-2 η Ferrari αλλά ελάχιστα συμπεράσματα

Ο Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Μεξικού και η Ferrari είναι έτοιμη για ακόμα μία pole position.

O Μονεγάσκος βγήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και με τη Soft γόμα πήρε τη 1η θέση με το 1:16.145 και ήταν ελάχιστα χιλιοστά ταχύτερος του teammate του, Sebastian Vettel, ο οποίος είχε ένα μέτριο τελευταίο κομμάτι. Στα τελευταία λεπτά, η πίστα βελτιώθηκε, η πρόσφυση ήταν τέτοια όπου επέτρεπε στους οδηγούς να βελτιώσουν, με τις ανακατατάξεις να είναι πολλές και η κίνηση επίσης έντονη.

Οι δύο Mercedes ακολούθησαν στις θέσεις 3 και 4, με τον Valtteri Bottas μπροστά από τον Lewis Hamilton, o οποίος έχασε τουλάχιστον 0.2s στο πρώτο κομμάτι. Ο Carlos Sainz έκανε το 5ο ταχύτερο χρόνο ως Best of the Rest και η διαφορά σχεδόν 0.5s δείχνει πως οι χρόνοι δεν είναι αντιπροσωπευτικοί. Ο Max Verstappen ήταν στην 6η θέση, ο οποίος είδε το τελευταίο γρήγορο γύρο του να καταστρέφεται στη κίνηση, όπως και του teammate του, Alex Albon, με τον Pierre Gasly να τους χωρίζει.

Ο Lando Norris ήταν στην 9η θέση μπροστά από τον Sergio Perez στη  10η, ενώ οι δύο Alfa Romeo και οι δύο Haas ήταν και πάλι εκτός 10άδας. Η Williams ήταν ξανά η πιο αργή ομάδα, με τις δύο Renault να έχουν προβλήματα στο σύστημα ψύξης και επέλεξαν να μη λάβουν μέρος στη διαδικασία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα συμπεράσματα είναι ελάχιστα μετά και το FP3, όμως η Ferrari παραμένει το φαβορί, με τη Red Bull να είναι η δεύτερη δύναμη και η Mercedes ένα μικρό ερωτηματικό.

H πίστα ήταν βρεγμένη στο ξεκίνημα της διαδικασίας, με τους οδηγούς να βγαίνουν κυρίως για να δουν τη κατάστασή της. Μάλιστα άργησε τόσο πολύ να στεγνώσει, όπου τα πρώτα slick ελαστικά έκαναν την εμφάνισή τους 15 λεπτά περίπου πριν το τέλος του FP3.

Αποτελέσματα FP3 – GP Μεξικού

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles