spot_img

Hamilton: «Τεράστια η διαφορά με τις Ferrari στις ευθείες»

Ο Lewis Hamilton δεν ήταν ευχαριστημένος από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στο Autodromo Hermanos Rodriguez, με τη Mercedes να υπολείπεται των Ferrari και Red Bull.

O Βρετανός ήταν μόλις στην 5η θέση μετά το FP2, έχοντας στα χέρια του ένα πολύ δύστροπο μονοθέσιο, το οποίο φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα. Οι κατατακτήριες φαίνεται πως είναι ένα άπιαστο όνειρο για τη Mercedes, με τη Ferrari να είναι σχεδόν ανίκητη.

Συνολικά, ο Hamilton δεν ήταν ευχαριστημένος από τη Παρασκευή, βλέποντας τη διαφορά μισού δευτερολέπτου στο πρώτο κομμάτι να μην είναι αυτό που θέλει.

Δεν ήταν μια καλή ημέρα, αλλά έτσι είναι συνήθως για εμάς εδώ. Σίγουρα μάθαμε πολλά και δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο δράμα. Απλά προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τα ελαστικά. Το πρωί ήταν κρύα η πίστα και στο FP2 ήταν πιο ζεστή και από τον ένα γύρο στα μεγάλα stint ήταν λίγο δύσκολο να καταλάβουμε πως δουλεύουν τα ελαστικά. Όμως αυτό ήταν το νόημα της ημέρας. Πιστεύω πως δεν είναι μεγάλη η διαφορά από τη Red Bull, αλλά η Ferrari βάζει τη δύναμη του κινητήρα της στις ευθείες και η διαφορά μεταξύ μας είναι τεράστια. Πιστεύω και σε σχέσεις με τους υπόλοιπους οδηγούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Valtteri Bottas κινήθηκε στο ίδιο μήκος δηλώσεων και τόνισε πως η διαφορά από τους ανταγωνιστές ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles