spot_img

GP Μπαχρέιν: Αυτό είναι το τελικό grid

To GP Μπαχρέιν είναι προ των πυλών και αναμένεται να ζήσουμε τρομερές στιγμές στην πίστα του Σακχίρ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2023 ξεκινά με τη μάχη στην έρημο του Μπαχρέιν. Έπειτα από τη συναρπαστική μάχη στις κατατακτήριες δοκιμές, έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένουμε στο Grand Prix. Κάθε χρόνο η πίστα του Μπαχρέιν προσφέρει άπλετο θέαμα, προσπεράσματα και ποικιλία στρατηγικών

Τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν στις 17:00 ώρα Ελλάδος, με τους Max Verstappen και Sergio Perez να έχουν «κλειδωμένη» την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Πίσω τους θα βρίσκονται οι δύο οδηγοί της Scuderia Ferrari, με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Ο Fernando Alonso επιβεβαίωσε πως η Aston Martin έχει ένα πολύ καλό μονοθέσιο και μοιράζεται την τρίτη σειρά της εκκίνησης με τον George Russell της Mercedes-AMG. Οι Lewis Hamilton και Lance Stroll βρίσκονται πίσω τους, ενώ την πρώτη 10άδα κλείνουν οι Έστεμπαν Οκόν και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Formula 1. 

Από εκεί και πέρα η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, με αρκετούς οδηγούς να ψάχνουν σήμερα μία θέση στην πρώτη 10άδα. Ο Λάντο Νόρις από την 11η θέση κατάφερε να αντλήσει περισσότερα από το μονοθέσιό του απ’ ότι ήταν αυτό ικανό. Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo θέλουν επίσης βαθμούς, ενώ Scuderia AlphaTauri και Williams θέλουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles