spot_img

GP Μπαχρέιν FP1: O Perez έκανε την αρχή

Ο Sergio Perez ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Μπαχρέιν, με τη Red Bull Racing να δείχνει πολύ γρήγορη, αλλά ανάμεσα στους οδηγούς της είναι ο Fernando Alonso.

To πρώτο αγωνιστικό τριήμερο του 2023 για τη Formula 1 είναι γεγονός, με ομάδες και οδηγούς να ξεχύνονται στην πίστα για το Grand Prix Μπαχρέιν. Η πίστα του Σακχίρ φιλοξενεί την πρεμιέρα της σεζόν, με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών να έχει περάσει ήδη στην ιστορία.

Στην κορυφή της κατάταξης ήταν ο Sergio Perez της Red Bull Racing. O Μεξικανός οδηγός, σημείωσε με τη μαλακή γόμα ελαστικών το 1:32,7 και ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Fernando Alonso της Aston Martin. O Ισπανός έδειξε από νωρίς γρήγορος και ξεπέρασε τον πρωταθλητή, Max Verstappen, που ήταν πίσω του.

Στην 4η θέση ήταν ο Lando Norris της McLaren, ενώ ο Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός της Scuderia Ferrari στη διαδικασία. Ο Lance stroll ήταν στην 6η θέση μπροστά από τον Kevin Magnussen της Haas, ενώ οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo ήταν στην πρώτη 10άδα, μπροστά από τον Lewis Hamilton.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με  την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της F1 στο Μπαχρέιν. 

Ο Carlos Sainz είχε μια πολύ τρομακτική στιγμή στη στροφή 9. Η SF-23 του πέρασε άτσαλα πάνω από σαμαράκι και οδήγησε τον Ισπανό σε μια εντυπωσιακή πιρουέτα. Το μονοθέσιο ήταν εντάξει, όχι όμως και τα ελαστικά του.

Η διαδικασία κύλισε δίχως προβλήματα ή κόκκινες σημαίες, με τις ομάδες να παίρνουν πολύτιμα δεδομένα ενόψει της συνέχειας του τριημέρου. Ομάδες όπως η Ferrari και η Mercedes δεν έβαλαν τη μαλακή γόμα ελαστικών.

Το FP2 είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 ώρα Ελλάδος κι εκεί θα πάρουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα από τη δυναμική των ομάδων.

Αποτελέσματα FP1 GP Μπαχρέιν

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles