spot_img

GP Μπαχρέιν FP2: O Alonso είναι εδώ

Ο Fernando Alonso ήταν αυτός που ξεχώρισε στο FP2 του GP Μπαχρέιν, γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, μπροστά από τις δύο Red Bull Racing. 

Η δράση συνεχίστηκε στην πίστα του Σακχίρ για το GP Μπαχρέιν, με ομάδες και οδηγούς να ρίχνονται στη μάχη της δεύτερης περιόδου δοκιμών. Στο FP2 είδαμε προσομοιώσεις κατατακτηρίων και αγώνα, με λίγα και πολλά καύσιμα. Το αποτέλεσμα, προκαλεί έκπληξη και μας προϊδεάζει για ένα συναρπαστικό τριήμερο.

Ταχύτερος οδηγός ήταν ο ένας και μοναδικός Fernando Alonso με την Aston Martin. O Ισπανός οδηγός με τη μαλακή γόμα ελαστικών, σημείωσε το 1:30,907 και έστρεψε την προσοχή όλων πάνω του. Η AMR23 αποδεικνύεται ένα ταχύτατο μονοθέσιο και η συνέχεια στο τριήμερο αναμένεται με αγωνία.

Στη 2η θέση ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing. Παρά το ταχύτερο δεύτερο κομμάτι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν 0,169 δευτερόλεπτα μακριά από το χρόνο του Alonso και μόλις δύο χιλιοστά μπροστά από τον teammate του, Sergio Perez.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Formula 1 στο Μπαχρέιν. 

Ο Charles Leclerc έφερε τη Scuderia Ferrari στην 4η θέση, αλλά ο χρόνος του ήταν 0,4 δευτερόλεπτα μακριά από αυτόν του Ισπανού με την Aston Martin. Η διαφορά του από τον 5ο και εντυπωσιακό Nico Hulkenberg ήταν μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Εντυπωσιακή η προσπάθεια του Lance Stroll για την 6η θέση, με τον Καναδό να είναι εμφανές πως έχει πόνους στα χέρια του από την επέμβαση στους καρπούς. Εντός της πρώτης 10άδας είδαμε άλλες τέσσερις ομάδες. Ο Pierre Gasly ήταν στην 7η θέση για την Alpine, μπροστά από τον Lewis Hamilton της υποτονικής Mercedes-AMG. Πίσω τους ήταν οι Lando Norris με McLaren και Guanyu Zhou με Alfa Romeo.

Στο FP2, εκτός από το πρώτο δείγμα ταχύτητας των ομάδων, είδαμε τους οδηγούς να κάνουν προσομοιώσεις αγώνα. Κυρίαρχη ήταν η μαλακή και η μέση γόμα ελαστικών, ενώ αναμένουμε ορισμένες ομάδες να χρησιμοποιήσουν τη σκληρή γόμα στον αγώνα της Κυριακής.

Η δράση για το Grand Prix Μπαχρέιν συνεχίζεται το Σάββατο στις 13:30 με την τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP2 GP Μπαχρέιν

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles