spot_img

GP Μπαχρέιν: Αυτό είναι το grid της πρεμιέρας του 2024

Δείτε παρακάτω πώς έχει διαμορφωθεί το grid του GP Μπαχρέιν, του εναρκτήριου αγώνα της Formula 1 για την αγωνιστική σεζόν του 2024.

Απομένουν λίγες ώρες για τη μεγάλη εκκίνηση του Grand Prix Μπαχρέιν. Ο εναρκτήριοες αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα είναι ανοικτά στον εναρκτήριο αγώνα για την αγωνιστική σεζόν του 2024.

Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει ο Max Verstappen της Red Bull Racing. O Ολλανδός πήρε την 33η pole position της καριέρας του με έναν εντυπωσιακό γύρο. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχει τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari, o oποίος γνωρίζει πως μπορούσε να κατακτήσει την pole position.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

Πίσω τους θα βρίσκονται οι George Russell και Carlos Sainz, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν τη φετινή τους σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Sergio Perez δεν είχε καλές κατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινήσει από την 5η θέση και δίπλα του θα έχει τον… γερόλυκο Fernando Alonso της Aston Martin.

Η τέταρτη σειρά της εκκίνησης είναι πορτοκαλί από τους οδηγούς της McLaren, Lando Norris και Oscar Piastri. O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, είναι μόλις 9ος, ενώ 10ος θα εκκινήσει ο Nico Hulkenberg με την εντυπωσιακή Haas.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles