spot_img

GP Ντόχα FP2: Επίδειξη δύναμης από Miller

O Jack Miller ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Ντόχα, με την Ducati να έχει τέσσερις GP21 στις πέντε πρώτες θέσεις.

Ο Αυστραλός περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή στη δεύτερη περίοδο για να γράψει τον καλύτερο του χρόνο. Με το 1:53.141 έδειξε τις διαθέσεις του και πήρε την 1η θέση στην ημέρα. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Peco Bagnaia με την δεύτερη εργοστασιακή GP21 όντας 0.3s πίσω από τον teammate του. Η Ducati δείχνει τρομερά δυνατή, με τον Johann Zarco να παίρνει την 3η θέση με έναν εξαιρετικό χρόνο στο 1:53.537.

Διαβάστε επίσης: Το νυχτερινό Μονακό επιστρέφει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Πίσω από τις Ducati βρίσκουμε τον Fabio Quartararo με την εργοστασιακή Yamaha M1. O ταχύτερος χρόνος του ήταν 0.4s από τον Miller όντας όμως κοντά στην 2η θέση. Ο Jorge Martin έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έκλεισε την πρώτη 5άδα της διαδικασίας. Πίσω του βρέθηκε ο Aleix Espargaro, o οποίος συνέχισε πολύ δυναμικά μετά και το FP1. O Franco Morbidelli ήταν επίσης δυνατός, παίρνοντας την 7η θέση και προς το παρόν έχει την απευθείας συμμετοχή στο Q2.

O Alex Rins έσωσε ότι μπορούσε για την Suzuki στην 8η θέση όντας μισό δευτερόλεπτο μακριά από τη κορυφή. Τελευταία στιγμή στη διαδικασία, ο Maverick Vinales πήρε την 9η θέση, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο εντυπωσιακός Stefan Bradl. Οι 10 πρώτοι αναβάτες έχουν προς το παρόν απευθείας εισιτήριο για το Q2. Με τις συνθήκες να είναι χειρότερες αύριο το μεσημέρι, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πολύ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός 10άδας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έμεινε ο Πρωταθλητής Joan Mir. O Ισπανός δεν έχει βρει πολύ ρυθμό ακόμα και αύριο έχει πολλές απαντήσεις να δώσει. Μαζί του εκτός είναι και ο Valentino Rossi, όπως επίσης και οι εργοστασιακές KTM. Κακή εμφάνιση για τις LCR Honda, με τους αναβάτες της να έχουν πτώσεις.

Αποτελέσματα GP Ντόχα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles