spot_img

Το νυχτερινό Μονακό επιστρέφει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 επισκέπτεται το διαμάντι του προγράμματός του, καθώς ετοιμαζόμαστε για το GP Μονακό στις δύο Κατηγορίες.

Η δεύτερη σεζόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος έφτασε στα μισά του δρόμου για το 2021. Στους πέντε πρώτους αγώνες έχουμε δει μοναδικές μονομαχίες, οι οποίες ήδη μας έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό. Οι δύο Κατηγορίες του Ελληνικού Πρωταθλήματος έχουν κερδίσει τη καρδιά του κόσμου και περιμένουν ακόμα περισσότερους να γίνουν fans.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά από τον πρώτο αγώνα στη Βραζιλία, η Κατηγορία Pro μαζί με αυτήν της Pro-Am είναι πλέον σε κοινό μονοπάτι. Θα αγωνίζονται στην ίδια πίστα σε διάστημα τριών ημερών δίχως διακοπές.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Τώρα, η δράση μεταφέρεται στο Μόντε-Κάρλο. Ο αγώνας αυτός είναι επιπλέον ιδιαίτερος, καθώς θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.

Το Νυχτερινό GP Μονακό έρχεται πρώτα με την Κατηγορία Pro αυτή την Κυριακή στις 21:00μμ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του automotonews.gr στο Youtube. Μπορείς να βρεις link για το κανάλι μας εδώ.

Μεγάλος Χορηγός του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1: Δημητρίου Μεταφορική

Η Κατηγορία Pro-Am θα πραγματοποιήσει τον δικό της αγώνα στο Μονακό την Τετάρτη 7, Απριλίου στις 21:00μμ. Μην χάσετε τον έκτο αγώνα και των δύο Κατηγοριών, στο μοναδικό Πρωτάθλημα όπου ο αγώνας διεξάγεται Νύχτα.

Σας περιμένουμε όλους ώστε να απολαύσουμε τον δυσκολότερο αγώνα στο καλεντάρι του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι συνθήκες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τους οδηγούς. Η φύση της πίστας με τις μπαριέρες να καραδοκούν μαζί με το νυχτερινό σκηνικό, δίνουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση.

Χορηγός Ελληνικού Πρωταθλήματος F1: Οικογένεια Καραντζιά

Μην χάσετε το GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

To επίσημο Poster του GP Μονακό για την Κατηγορία Pro.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles