spot_img

Red Bull: Με σημαντικές αναβαθμίσεις στο GP Imola

Η Red Bull ήδη ετοιμάζει αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της ενόψει του GP Imola, με στόχο να εδραιώσει την υπεροχή της από τους πρώτους κιόλας αγώνες της σεζόν.

Στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος ήταν εμφανές πως η δυναμική στον φετινό κινητήρα του Ιαπωνικό εργοστασίου της Honda βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Οι διαφορές στην απόδοση ανάμεσα σε Red Bull και Mercedes ήταν πολύ μικρές.

Διαβάστε επίσης: Το νυχτερινό Μονακό επιστρέφει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Ο αρχιμηχανικός της Red Bull, Paul Monaghan, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις αναβαθμίσεις που αναμένουμε στα επόμενα GP.

Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις στα σκαριά για τον αγώνα της Imola, έτσι ώστε να έχουμε πιο συστηματικούς αγώνες στο μέλλον. Η μάχη πλέον έχει διττό χαρακτήρα. Πρέπει το μονοθέσιο να λειτουργεί χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα και παράλληλα να βελτιώσουμε την απόδοσή του. Το μέλλον είναι στα χέρια μας και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα σχέδια των υπόλοιπων ομάδων. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στις ιδέες που έχουμε για την ανάπτυξη του μονοθεσίου μας.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Η Βρετανική ομάδα του Milton Keynes δεν θα αρκεστεί στην θετική απόδοση του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της RB16B και να κοντράρει ακόμα περισσότερο τους Πρωταθλητές.

Θέλουμε να προσφέρουμε στον Max και τον Checo Perez ένα μονοθέσιο πραγματικά αλεξίσφαιρο, με το οποίο θα έχουν την δυνατότητα να οδηγούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε όποια πίστα και αν βρισκόμαστε. Θα είναι μια σκληρή μάχη σε μια μακροσκελή σεζόν και δεν είναι απλά αυτό που λένε “έπαιξες και έχασες”. Αν και ξέρουμε πως έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, όλοι μας είμαστε κάπως απογοητευμένοι. Είμαστε όμως έτοιμοι να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με τις δυο ομάδες να φέρνουν διαρκώς αναβαθμίσεις, η συνέχεια της σεζόν αναμένεται άκρως συναρπαστική, γεμάτη μονομαχίες και ανατροπές.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles