spot_img

GP Ουγγαρίας: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε πώς θα παραταχθούν οι οδηγοί στη σειρά εκκίνησης του GP Ουγγαρίας για να συνθέσουν το grid του ενδέκατου αγώνα της σεζόν.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Ουγγαρίας. Ο ενδέκατος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 70 γύρων.

Από την πρώτη θέση μετά από 595 ημέρες θα εκκινήσει ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG. O Βρετανός έκανε μία θαυμάσια προσπάθεια στο τέλος του Q3 στις κατατακτήριες δοκιμές και πήρε για μόλις τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου την pole position από τον Max Verstappen . Οι δυο τους ανέκαθεν μας προσφέρουν ενδιαφέρουσες μονομαχίες και σίγουρα και σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο το ποιος θα είναι μπροστά μετά τη στροφή 1.

Στη δεύτερη σειρά βρίσκονται οι δύο McLaren MCL60 των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι. Αμφότεροι θέλουν να ανέβουν στο βάθρο και η βρετανική ομάδα έχει δύο μονοθέσια ώστε να «παίξει» παιχνίδια στρατηγικής έναντι των αντιπάλων της. Οι Guanyu Zhou και Charles Leclerc συνθέτουν μια ασυνήθιστη τρίτη σειρά εκκίνησης Grand Prix, ενώ οι Valtteri Bottas και Fernando Alonso θέλουν επίσης βαθμούς από τις θέσεις 7 και 8. Από την πέμπτη σειρά της εκκίνησης θα δώσουν μάχη οι Sergio Perez και Nico Hulkenberg.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Εκτός 10άδας θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους αγώνες των Carlos Sainz (11η θέση), Esteban Ocon, (12η θέση), Ντάνιελ Ρικάρντο (13η θέση, Pierre Gasly (15η θέση) και George Russell (18η θέση).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles