spot_img

Verstappen: «Έπρεπε να είμαι στην pole με τέτοιο μονοθέσιο»

Ο Max Verstappen ήταν απογοητευμένος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στην Ουγγαρία, καθώς το μονοθέσιό τους δεν είχε τη συμπεριφορά που θα ήθελε.

To σερί του Max Verstappen στις pole position «έσπασε» στο Grand Prix Ουγγαρίας, καθώς ο Lewis Hamilton με μία εξαιρετική επίδοση κατάφερε να πάρει την 1η θέση στο Q3. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε για τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου να ξεπεράσει τον Ολλανδό της Red Bull Racing και θέτει πλέον υπό αμφισβήτηση το απόλυτο των «ταύρων» στη σεζόν.

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών ο Verstappen μίλησε για την απόδοσή του και ο εκνευρισμός του ήταν εμφανής.

«Όλο το τριήμερο δυσκολεύομαι να βρω τη σωστή ισορροπία. Σήμερα ήταν η ίδια κατάσταση με χθες. Οι κατατακτήριες ήταν πολύ δύσκολες. Στο Q1 και στο Q2 δεν είχα την αυτοπεποίθηση να επιτεθώ. Πίστευα πως ο πρώτος μου γύρος στο Q3 ήταν καλός. Στο δεύτερο δεν είχα καθόλου καλή αίσθηση και προσπάθησα να πιέσω περισσότερο. Έχανα τον έλεγχο και του εμπρός και του πίσω μέρους του μονοθεσίου. Είμαι δεύτερος αλλά με το μονοθέσιο που έχουμε έπρεπε κανονικά να είμαστε μπροστά. Μέχρι τώρα στο τριήμερο δεν είμαστε στην καλύτερη μας φόρμα».

Όταν ρωτήθηκε για το τι αλλαγές χρειάζονται στο μονοθέσιο για να μπορέσει να κερδίσει στο Grand Prix, ο 25χρονος απάντησε.

«Εξαρτάται από τις συνθήκες που θα έχουμε. Αύριο θα έχει ζέστη και πρέπει να προσέξουμε τα πίσω ελαστικά, θα είναι δύσκολο. Ελπίζω να έχω καλύτερη ισορροπία για να μπορέσω να επιτεθώ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 Με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles